Nihat Altınkaya gittiği gece kulübünde kavga etti

Katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olduktan sonra Ay Yapım'ın dizilerinde rol alan Nihat Altınkaya önceki gün gittiği bir gece kulübünde yaka paça dışarı atıldı.

Nihat Altınkaya gittiği gece kulübünde kavga etti

Kendisini dışarı çıkaran güvenlik görevlileri ile tartışan Altınkaya gazetecilerin görüntü alması ile birlikte ne yapacağını şaşırdı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Önce arkadaşları görüntünün çekilmesine engel olmaya çalıştı. Bunda başarılı olamayan Nihat Altınkaya hızla taksiye bindi. Habercilerin olayı sormasına şu cevabı verdi. “Yok kavga falan etmedik. Kavga yok kavga etmedim.” Nihat Altınkaya gittikten sonra arkadaşaları görüntüleri silmesi için muhabirlere dil döktü.

Ünlü oyuncunun bir arkadaşı, “Nihat Ay Yapım’la yeni bir işe başlayacak Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu ile oynayacak ne olur o görüntüleri silin. Adam zaten yıllardır para kazanamıyor. İşi sıkıntıya girmesin” dedi. Kavga sebebi daha sonra ortaya çıktı. Nihat Altınkaya'nın yanındaki kız arkadaşına bakmasına sinirlenen bir gencin “Ne bakıyorsun ulan” diye çıkışması üzerine sinirlenen oyuncunun gencin üzerine yürüdüğü iddia edildi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: