Nikah şahitleri düğüne damga vurdu!

Şarkıcı Yaşar İpek'in kardeşi Eylem İpek, önceki akşam Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşen görkemli bir tören ile dünya evine girdi.

Nikah şahitleri düğüne damga vurdu!

Gökhan Şafak ile evlenen Eylem İpek nikah törenin en dikkat çekici yanı ise şahitleri oldu. Nikah töreninde erkek tarafının şahitliğini Engin Altan Düzyatan ve Okan Kurt üstlenirken, kız tarafının şahitliğini ise Demet Akalın ve Neslişah Alkoçlar üstlendi. 300 kişinin katıldığı bir tören ile dünya evine giren çiftin heyecanlarının yanı sıra nikah şahitlerinin heyecanlı oldukları ise her hallerinden belli oluyordu.

Ciddiye alınacak haberler değil!

Tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Engin Altan, bronzlaşmasıyla ilgili olarak esprili bir cevap verirken, ''Tatil bronzluğu değil arkadaşlar set yanığı diyoruz biz buna. Malum yaz geldi, çekimler esnasında olduğumuz yerde güneşlenmiş oluyoruz zaten'' dedi.

Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını üstlendiği 'Romantik Komedi' serisinin bu yaz çekilecek olan filminde rol alacağı yönünde çıkan haberler, Diriliş Ertuğrul'un yönetmeniyle Engin Altan Düzyatan'ı karşı karşıya getirmişti. Konuyla ilgili gelen soru üzerine cevap veren Düzyatan, ''Ciddiye alınacak bir haber değil çıkanlar. Romantik Komedi'de rol alıp almayacağım ise de sürpriz olsun.'' dedi.

Tek taşın yanına mücevher istiyorum!

Nikah töreninin şahitliğini üstlenen bir diğer isim ise Demet Akalın oldu. Otel'in içerisinde bulunan mücevher mağazasına göz atan Akalın, ''Buradan sizlerin huzurunda Okan'a mesaj yollamak istiyorum. Kocam doğum günüm yaklaşıyor, tek taşın yanına güzel bir mücevher istiyorum.'' dedi. Akalın, mücevherlere uzun bir süre göz atmasının ardından doğum günü olan 23 Nisan'da Dubai'de olacaklarını da sözlerine ekledi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: