Nilperi Şahinkaya'dan uzun ilişkinin sırları...

Dayı Şov’un bu haftaki konukları son dönemin sevilen oyuncularından Nilperi Şahinkaya ve genç fenomen Überküloz Berk Keklik oldu. Enerji dolu program konukların hoş sohbeti ve Dayı’nın her zamanki kendine has tarzıyla yine su gibi aktı. Sevgilisi ile birbirlerine “tavşanım” diye seslendiklerini söyleyen Şahinkaya, Dayı’nın masasına geçerek “Nilperi ile Uzun İlişkini Sırları” isimli mini bir program sundu. Her zamanki pozitif tarzıyla Dayı Şov izleyicisini de gülümseten Berk Keklik ise, okul haya

Nilperi Şahinkaya'dan uzun ilişkinin sırları...

Dayı Şov, keyif ve muhabbet dolu, bol kahkahalı bir bölümle yine sevenlerini Cuma gecesi GAİN ekranlarına kilitledi. Son dönemin sevilen oyuncularından Nilperi Şahinkaya ile Überküloz ismiyle internette milyonlarca kişiyi güldüren Berk Keklik, hem Dayı ile hem de birbirileri ile keyifli bir enerji yakaladı.

Sevgilisi Emre Yusufi ile müzikli tirat yaptıkları Electro Monolog programının bir benzerini de Dayı’nın hatıra defterine yazılanları okuyarak gerçekleştiren Nilperi Şahinkaya, programda renkli anların yaşanmasına neden oldu.

Kadınlara anne rolleri verilmesi ile ilgili fikri sorulan Şahinkaya, “Anne rolünden neden kaçılıyor anlamıyorum. Sonuçta karakterin kaygıları, hayalleri bir hikayesi var. Bunun yanında da anne… Böyle düşünmek lazım” dedi. İlerde emekli olmak gibi bir planı olmadığını söyleyen Şahinkaya, sağlığı el verirse 60 yaşında da oyunculuk yapmak istediğini ifade etti.

Nilperi Şahinkaya'dan uzun ilişkinin sırları...

“Nilperi ile Uzun İlişkinin Sırları” izleyiciden beğeni topladı



Sevgilisi ile birbirlerine “tavşanım” diye seslendiklerini söyleyen Şahinkaya, program içinde program yaparak, “Nilperi ile Uzun İlişkinin Sırları” isimli bir bölüm sundu. Şahinkaya birinci kuralın bir sevgili bulmak olduğunu belirtti, “İlk buluşmada kendinizi çok anlatmayın. Karşı tarafı dinlerken beğeniyor musunuz diye ona bakın” dedi. Diğer sırları da sıraladıktan sonra Şahinkaya, “Son olarak, bekarlık da güzel uzun ilişki de!” diyerek bekarların da kalbini çalmasını bildi.

Nilperi Şahinkaya'dan uzun ilişkinin sırları...

“Genç yaşta ünlü olmak yaşantımı değiştirmedi”



21 yaşındaki sevilen fenomen Berk Keklik, genç yaşta ünlü olmanın kendisini ve yaşantısını değiştirmediğini dile getirerek, “Okuluma gidiyorum, ailem ve arkadaşlarımlayım. Değişen bir şey olmadı” dedi.


Babasından sık sık bahseden Keklik, ilkokul hayatında ve lise yıllarında çok dayak yediğini ve milli güreşçi babasından öğrendiği savunma taktiklerini bir türlü kullanamadığını söyledi. Ürettiği içeriklerde felsefesinin “dayak yememek” olduğunu söyleyen Keklik, fazla pozitif olması ile ilgili “Negatif çok fazla şey var, gülmeye ihtiyacımız olan şu günlerde güldürmekten çok keyif alıyorum” dedi.


Metroda çektiği videolar ile tanınan Berk Keklik, metroya bindiğinde insanların güzel tepkileriyle karşılaştığını ve onlara soru sormasını istediklerini anlattı.





Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: