Norm Ender'den Ceza ve Fuat'a şok sözler: "Onlar yalamayı seçmişti..."

Mekanın Sahibi isimli şarkısıyla Ezhel ve Ben Fero gibi isimleri dissleyen Norm Ender, bu kez de Ceza ve Fuat Ergin gibi rapin üstatları olarak gösterilen müzisyenleri hedef aldı. Norm Ender, Killa Hakan'la da karşı karşıya gelmişti.

Norm Ender'den Ceza ve Fuat'a şok sözler:

Rapçi Norm Ender, Mekanın Sahibi isimli şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamıştı. Mekanın Sahibi, Youtube'da 100 milyondan fazla izlendi. Bu yükseliş reklam verenlerin de dikkatini çekti. Norm Ender gelen teklifler arasından DeFacto'yu seçti. Aslı Enver'in rol aldığı reklam filminin müziği Mekanın Sahibi'nden uyarlandı. Reklam filmi için Norm Ender şarkıyı yeniden seslendirdi. Bu durum bir grup rap dinleyicisinin tepkisini çekti. Gelen tepkiler üzerine Norm Ender, Twitter hesabından skandal bir açıklama yaptı.

"Abileriniz yalamayı seçmişti"

Norm Ender, "Marley ve 2pac dahil birçok sanatçı duruşlarına uygun markalarla reklam yaptılar. Mesela sizin abileriniz yalamayı seçmişti, ben giydirmeyi tercih ettim :) Para kazanmam sizi bu kadar korkutmasın; lümpenlerin satılık kalemlerini iyi bir yatırım olarak görmüyorum. Hadi selametle" şeklinde bir tweet attı.

Ceza ve Fuat'ı mı hedef aldı?

Norm Ender'in "Abileriniz yalamayı seçmişti, ben giydirmeyi tercih ettim" sözleriyle Ceza ve Fuat Ergin'i hedef aldığı iddia edildi. Türkçe rapin üstatları olarak kabul edilen Ceza ve Fuat zamanında Rocco isimli şeker markasının hem reklamlarında rol almışlardı, hem de reklam müziklerini birlikte yapmışlardı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: