"O fotoğrafı Hilal atmıştır!"

Miray Daner’e, Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek’e ait fotoğrafın DM’den geldiği konuşuluyor. Ebru Polat ihanetin fotoğrafı için yorum yaptı: “O mesajı Miray’a, Hilal atmıştır. Çocuk ayrılmaya cesaret edememiştir. Hilal de, Miray’ın gururlu bir kız olduğunu öğrenmiştir. Ayrılacağını tahmin etmiştir.”

Bundan 2.5 yıl önce rol aldıkları 'Vatanım Sensin' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları kısa süre sonra aşka dönüşen Miray Daner ve Kubilay Aka geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Ayrılığa 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'in sebep olduğu iddia edilmişti. Son çıkan haberlerde ise Miray Daner'e birinin DM'den Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek'in fotoğrafını yolladığı ve Miray Daner'in fotoğrafları gördükten sonra ayrılık kararı aldığı iddiası gündeme gelmişti.

Ebru Polat, Miray Daner’in Hilal Altınbilek ile aldatıldığını DM'den gelen fotoğrafla öğrendiği iddiaları üzerine, “O fotoğrafı Hilal altmıştır, çocuk ayrılmaya cesaret edemediyse, Hilal de Miray'ın gururlu bir kız olduğunu öğrendiyse ayrılacağını tahmin etmiştir" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: