O gelinlik şans getirmedi!

Hepsi büyük aşklarıyla nikah masasına oturduklarında hayatlarının en mutlu anlarını yaşıyorardı. Birbirlerine "sonsuza kadar" diye söz vermişlerdi, ama olmadı. Başlarda her şey iyi giderken gün geldi işler tersine döndü. Yollarını ayırmaya karar verdiler. Üstelik de evlilikleinde ilk 10 yılı bile tamamlayamadan.

O gelinlik şans getirmedi!

İşte bu ünlü kadınların yani bir başka anlamda "kader arkadaşlarının" bir ortak özelliği daha vardı. Hepsi de düğünlerinde kuşaklı gelinlik tercih etmişlerdi.

O gelinlik şans getirmedi!

Elbette düğün günü giyilen gelinliğin renklerinin ve aksesuarların evliliğin süresini belirleyeceğini söyleyemeyiz ama onlar bir başka açıdan bakıldığında "siyah kuşak kardeşliği" yaşıyorlar. İşte evlendikleri gün renkli kuşaklı gelinlik giyen ve sonra mutlu yuvaları dağılan o ünlüler.

O gelinlik şans getirmedi!

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak altı yıl önce Paris'te evlenmişlerdi. İkiz kızları olan çift mutlu bir aile tablosu çiziyordu. Başlarda da her şey yolunda gidiyordu. Ama bu yılın başlarından beri Büyüküstün ve Saylak'ın boşanacağı yolunda söylentiler çıktı.

O gelinlik şans getirmedi!

Önceleri bunları yalanladılar ama sonra bu ayın başlarında resmi olarak yollarını ayırdılar. Büyüküstün, Saylak ile evlendiği gün o dönemde çok moda olan siyah kuşaklı bir gelinlik giyiyordu.

O gelinlik şans getirmedi!

Burcu Kara ile Buğra Gülsoy da hızlı bir şekilde evlilik kararı verip hayatlarını birleştirmişlerdi. Birbirlerini büyük bir aşkla seven çift 2011 yılında evlendi. Ancak çok kısa bir süre sonra mutlu yuvalarının üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı.

O gelinlik şans getirmedi!

Gökhan Özen ile Selen Sevigen'in mutluluğu da altı yıl sürdü. Tesadüf bu ki Sevigen de evlendiği gün kahverengi kuşaklı bir gelinlik tercih etmişti.

O gelinlik şans getirmedi!

Vatan Şaşmaz da uzun süredir birlikte olduğu Nurşen Kocayaş ile 2011 yılında evlendi. ABD'de yapılan törende gelin siyah kuşaklı bir gelinlik giyiyordu. Çiftin evliliği 2 buçuk yıl sürdü, sonra tek celsede boşandılar. Şaşmaz iki yıl önce ikinci evliliğini yaptı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: