O kız Engin Akyürek'in sevgilisi değilmiş!!

"Engin Akyürek'in sır sevgilisi" başlıklı haberi araştırdım.

O kız Engin Akyürek'in sevgilisi değilmiş!!

Bugün gazetelerde ve web sitelerinde Engin Akyürek ve Nevbahar Doyuran isimli bir bayanın ilişki yaşadığıyla alakalı haberler çıktı. Şimdi size MagazinMax'a 2 gün önce gelen bu bilgiyi neden haber yapmadığımızı anlatmak istiyorum.

Pazartesi günü MagazinMax Twitter ve Instagram hesabının mesaj kutusuna baktığımda Engin Akyürek ve Nevbahar Doyuran ile ilgili mesajlar geldiğini gördüm. Her mesaj hemen hemen aynıydı. Birkaç fotoğraf ve "Engin Akyürek'in yeni sevgilisi Nevbahar Doyuran'dır. Haberini yapın" tarzı mesajlardı. Attıkları fotoğraflarda da Nevbahar Doyuran'ın bir Engin Akyürek fan sayfasındaki 2-3 paylaşımı beğendiği gözüküyordu. Sürekli ünlülerle ilgili asılsız ihbarlar aldığım için bu haberi önce fazla önemsemedim.

Şaşırdım...

Bugün gazetelerde ve web sitelerinde bu haberi görünce şaşırdım. Çünkü asılsız olduğu çok belliydi. Ama konunun üzerine gitmek istediğim için mesaj atan Engin Akyürek fanlarından birine yazdım ve konuşmaya başladım. Konuştuğum genç arkadaş bu haberin doğruluğuna emin olmadıklarını ve fazla takipçili fan sayfalarından birinin "Engin Akyürek fanları paylaşsın" dediklerini ve konunun gazetelere kadar taşındığını öğrendim.

Sonuç...

Benim anlamadığım olay şu. Bu haberi yapan diğer gazeteler 2-3 ihbar mesajına nasıl güvenebiliyor? Bir de "Anadolu Yakası'nda bir mekanda görüşüyorlar" diye detay eklemişler. İnanırsanız...
Haber yalan. Nevbahar Doyuran ve Engin Akyürek aşk yaşamıyor. Her okuduğunuz habere inanmayın. Araştırmadan haber yapanlara da lütfen itibar etmeyin...

ONUR ACAR

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: