O Ses Çiğdem'in öyküsü!

"O Ses Türkiye" yarışmasının ses getiren yarışmacılarından Çiğdem hayatıyla ilgili bilinmeyenler Hürriyet'ten Sibel Arna'ya anlattı...

O Ses Çiğdem'in öyküsü!

“O Ses Türkiye” yarışmasıyla girdi hayatımıza. Hayat hikâyesinin bir bölümünü bile dinleseniz halinize bin kere şükredersiniz, günlük hayatta üzülüp dertlendiğiniz şeyler aklınıza gelir, utanır yerin dibine girersiniz. Geçirdiği trafik kazası sonucu bir bacağı kopan, bir yılda sayısız ameliyatla hayata dönen Çiğdem Bezci (30), tek bacağı olmamasına rağmen anne oldu, 4 kilo tosun gibi bir oğlan doğurdu ve 22 ay emzirdi. Uyarmadı demeyin, ülkenin yeni umut ilacının hayatını detaylı okuduğunuzda tokat yemişe döneceksiniz.

Babasız büyüyen kızlardandı. Bu yüzden çocukluğunu tam yaşayamadan kadın olanlardan... Abisi de Çiğdem de çok küçüktü annesi ile babası boşandığında... Öğretmen baba ile yerel bir gazetede çalışan annenin ayrılık sebebi klasikti: Şiddetli geçimsizlik. Evlatları çok küçük olduğu için annesi ikinci bir evlilik denedi. Babası da ikinci kez evlendi Çiğdem’in... Onun gerekçesi de benzerdi. Evde bir kadın olursa çocukları ile daha çok vakit geçirebileceğini söyledi. Ama tam tersi oldu. Yeni karısı Çiğdem’i ve abisini hiç istemedi, eve sokmadı... Babası da duruma razı oldu, sadece ikinci eşinden olan üç çocuğuna babalık yaptı. Kendini bildi bileli şarkı söylüyordu Çiğdem.

HABERİN DEVAMI İÇİN:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: