O Ses Türkiye'de Murat Boz'un işi çok zor!

Murat Boz'un sosyal medyadan yaptığı çıkış, yakışıklı popçuya pahalıya patlayacak gibi gözüküyor. 'O Ses Türkiye'nin ilk çekim gününde diğer jüri üyelerinin hedefinde Murat Boz vardı. Bakalım gelecek programlarda neler olacak?

O Ses Türkiye'de Murat Boz'un işi çok zor!

Ekranların sevilen müzik yarışması 'O Ses Türkiye'nin çekimleri önceki gün başladı. İlk bölümü cumartesi akşamı yayınlanacak olan programın jürisinde bu yıl da Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan yer alıyor.

Meydan okuma!

Biliyorsunuz bir süre önce Murat Boz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 'O Ses Türkiye'nin diğer jüri üyelerine meydan okumuştu. Programın son sezonunda şampiyon Murat Boz'un takımından çıkmıştı ve şarkıcı bu sezon da kendisinin şampiyon olacağını belirterek, "Diğer jüri üyelerine ikincilik yarışında başarılar dilerim" demişti.

Seda Sayan'ı kızdırdı!

Boz'un bu çıkışı Seda Sayan'ı fazlasıyla kızdırmaya yetmişti ve güzel şarkıcı, Murat Boz'a "Seni o kırmızı koltuğa gömeceğim" sözleriyle yüklenmişti. Hadise ve Beyazıt Öztürk'ten ise hiç ses çıkmamıştı.

"Mekanın sahibi benim"

Bu ikili de programın ilk çekim gününde konuştu. Hadise, 'O Ses Türkiye'de mekanın sahibi benim" derken, Beyazıt Öztürk "Öyle sosyal medyadan konuşmak kolay ben şimdi direk yüzüne konuşacağım" diyerek Murat Boz'a gözdağı verdi.

Murat Boz'un işi çok zor!

Görünen o ki sosyal medyadan yapılan bu meydan okuma Murat Boz'a pahalıya patlayacak. Baksanıza şarkıcı daha ilk bölümden diğer jüri üyelerinin tepkisiyle karşılaştı bile. Sezon boyunca Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın Murat Boz'a yükleneceği kesin gibi. Gerçekten Murat'ın bu sezon işi çok zor. Hem bir yarışın içinde olacak hem de diğer jüri üyeleriyle baş etmeye çalışacak. Bakalım bu rekabet içinde bu yılın kazananı kim olacak?

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: