Ödül gecesine damga vurdular!

‘Türkiye Lider Marka Ödülleri 2019’ önceki akşam sahiplerini buldu.

Ödül gecesine damga vurdular!

‘Türkiye Lider Marka Ödülleri 2019’ Ödül Töreni önceki akşam iş, sanat ve cemiyet dünyasından geniş bir katılımla gerçekleştirildi. GECEnin sunuculuğunu Öykü Serter ve Ufuk Özkan üstlendi.

Ödül gecesine damga vurdular!

Törende, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisindeki rolüyle ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ ödülünü alan Murat Ünalmış “Bir Zamanlar Çukurova' 2017 Eylül’den beri emek veriyoruz, hummalı bir çalışma var. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ödülü onlar adına alıyorum” dedi.

Ödül gecesine damga vurdular!

‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’ seçilen Ebru Şahin ve Hercai dizisi anons edilince salonda alkış tufanı koptu. Şahin “Bu benim ilk ödülüm, kalbimizle yaptığımız işle takdir görmek çok kıymetli. Ekip arkadaşlarıma ve menajerim Abdullah Bulut’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ebru Şahin, ilk ödülünü aldığı dakikalarda twitter’da Türkiye gündemine girerek ‘trending topic’ oldu.

Ödül gecesine damga vurdular!

‘Yılın En İyi Komedi Oyuncusu’ ödülünü kucaklayan Sinan Çalışkanoğlu “Konservatuarsınavına Ufuk’la beraber girmiştik, ilk sınavı ikimiz kazandık. Ben konservatuarı kazanamadımama o bana şu anda ödül veriyor” diyerek herkesi güldürdü.

Ödül gecesine damga vurdular!

'Yılın En İyi Romantik Komedi Oyuncusu’ seçilen Furkan Palalı, “Kadınların başarılı olması hepimizin koltuklarını kabartıyor. Partnerim Aslı Bekiroğlu ve kızım rolündeki Lavinya’ya teşekkür. Bu ödülü onlar adına alıyorum” cümleleriyle tüm kadınlara selam gönderdi.

Ödül gecesine damga vurdular!

Deneyimli oyuncu Vildan Atasever ise “2000’den beri bu mesleği yapıyorum ama ne zaman sahneye çıksam elim ayağım titriyor. Biz televizyonda bir sürü işler yapıyoruz ve toplumu, gençleri tesir altında bırakıyoruz. Yaptığımız işler çok önemli. Ortadoğu ve Rusya’da da hikayelerimiz anlatılıyor. Yapacağımız işlerde gençlerimizi tesir altına aldığımızı unutmayalım” cümleleriyle dikkat çekti.

Ödül gecesine damga vurdular!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: