Ödüllü oyuncu, Kazara Aşk'ta!

Star TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Kazara Aşk kadrosuna ödüllü bir oyuncu daha katıldı. “Suçlular” filmi ile Fransa’da “37. Lille Avrupa Film Festivali”nde “En İyi Kadın Oyuncu” seçilen Deniz Altan, Kazara Aşk’ta…

Ödüllü oyuncu, Kazara Aşk'ta!

Bir yıl içinde yurt içi ve dışında 3 ödül birden kazanan başarılı oyuncu, dizide, Şimal’in (Sude Zülal Güler) en yakın arkadaşı “Aslı” karakterini canlandıracak. Yediden yetmişe herkesi eğlendirecek senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayacak Kazara Aşk kadrosuna katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Deniz Altan, “Kazara Aşk, pandemi nedeniyle gülümsemeyi unuttuğumuz bir zamanda izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak” dedi.

Ödüllü oyuncu, Kazara Aşk'ta!

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizinin senaryosunu Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Başrolleri Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler’in paylaştığı Kazara Aşk’ta Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Aycan Koptur, Sadi Celil Cengiz ve Deniz Altan oynuyor.

BİR KAZAYLA DEĞİŞEN HAYATLAR



Kazara Aşk’ta bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılıyor.


Eğlenceli ve sürükleyici senaryosu, usta oyuncu kadrosuyla yediden yetmişe tüm aile fertlerinin ilgi odağı olacak Kazara Aşk’ın çekimleri İstanbul’un değişik mekanlarında devam ediyor.


Kazara Aşk, yakında Star’da…

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: