Oğuzhan Koç-Demet Özdemir aşkında ihanet şüphesi!

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşkıyla ilgili ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü.

Oğuzhan Koç-Demet Özdemir aşkında ihanet şüphesi!

2021'in ilk aşk bombası geçtiğimiz günlerde patlamıştı. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç yeni yıla Çeşme'de birlikte girmişti. İkili burada kameralara yakalanınca aşk yaşadıklarını da kabul etmişti. Oğuzhan Koç yaptığı açıklamada, "Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz" demişti.

'İHANET' İDDİASI!

Fakat bugün basında ilginç bir haber yer aldı. Çiftin ilişkilerinin söylenildiği gibi yeni değil eski olduğu iddiası magazin gündeminde şok etkisi yarattı. Özdemir, 26 Nisan 2017 tarihinde Koç’un Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’la birlikte sunduğu '3 Adam' programına konuk olmuştu. 2017’de iki yıldır Yağmur Tanrısevsin’le birlikte olan Koç ve Özdemir’in samimiyeti dikkat çekmişti.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’u 4 Eylül 2019 tarihinde Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği ilk konserde de yalnız bırakmamıştı. Aynı konserde Koç’un dört yıllık sevgilisi Yağmur Tanrısevsin de vardı. İlk Harbiye konserine gelen dostlarına teşekkür eden Oğuzhan Koç, "Yağmur Tanrısevsin burada (kalbini göstererek), son dakika misafirimiz Büşra Pekin burada, Demet Özdemir burada niye görmedim?” diyerek, güzel oyuncuya laf atmıştı.

Bu konserden kısa süre sonra Tanrısevsin ve Koç’un dört yıllık ilişkileri sona ermişti. Çift, Ekim 2019’da yaptıkları ortak açıklamayla ilişkilerini dostça bitirdiklerini duyurmuştu. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, 25 Kasım 2019 tarihinde Emirgan'da bir mekanda eğlenirken görüntülenmişti.

Oğuzhan Koç-Demet Özdemir aşkında ihanet şüphesi!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: