Olmayınca olmuyor..

Ekranın ünlü oyuncularından Zeynep Kandonde bir süredir takipçilerini gülmekten kırıp geçiren "Olmayınca olmuyor" serisini sürdürüyor.

Olmayınca olmuyor..

Kankonde'nin gündeminde bu kez Tuba Büyüküstün'ün yıllar önce bir dergi için verdiği havuz pozu vardı. Elbiseleriyle havuza giren ve Kankonde, Büyüküstün'ün pozunu tekrar etti. Ünlü oyuncunun "Olmayınca olmuyor da niye olmuyor" notuyla paylaştığı pozu takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Olmayınca olmuyor..

Oyuncu Zeynep Kankonde, Instagram'da başladığı Olmayınca Olmuyor serisinde daha önce Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay'ın bu ünlü pozunu tekrarlamıştı.

Olmayınca olmuyor..

İki ünlü oyuncunun bu pozunu Kankonde de tekrarladı. Birçok takipçisini güldüren oyuncunun bu paylaşımına ilginç yorumlar da geldi. Bazı kişiler Kankonde'nin pozunun kendilerini güldürdüğünü söyleyip "Özcan yaşlanmış, Nurgül güzelleşmiş" yorumunu yaptı. Zeynep Kankonde, sayfasında fotoğraf çekiminin kamera arkasını gösteren bir de video yayınladı. Oyuncunun fotoğraflarını meslektaşı Deniz Çakır çekiyor.

Olmayınca olmuyor..

Ünlü oyuncu Zeynep Kankonde, paylaştığı pozlarla sosyal medyayı "yıkmaya" devam ediyor. Şu sıralar Yeni Gelin adlı dizide oynayan Kankonde, bir süredir Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarının efsane pozlarını esprili bir biçimde tekrarlayarak Instagram fenomeni oldu.

Olmayınca olmuyor..

Kankonde "olmayınca olmuyor" etiketiyle paylaştığı pozlarında bu kez Türkan Şoray'ın siyah beyaz pozunu gündeme getirdi. Yakın arkadaşı Deniz Çakır'ın objektifine Şoray'ın pozunu tekrarlayan Kankonde bunu, Selam olsun Sultan'ıma...Demek ki neymiş sultan olunmaz, sultan doğulurmuş" notuyla birlikte paylaştı. Oyuncunun bu pozu bir anda takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Olmayınca olmuyor..

Zeynep Kankonde bundan önce de Banu Alkan'ın bu ünlü pozunu tekrarlamıştı.

Olmayınca olmuyor..

Kankonde, bu kez eline iki küçük su şişesi alıp Müjde Ar'ın unutulmaz pozunu hatırlattı. Kankonde, meslektaşı Deniz Çakır'a verdiği bu ilginç pozu Instagram sayfasında "Olmayınca olmuyor. Denemeye devam" notuyla paylaştı. Kankonde'nin bu pozu da takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Olmayınca olmuyor..

Oyuncu, Hülya Avşar'ın bu gençlik pozunu "Yılmayacağım" notuyla paylaşmıştı.

Olmayınca olmuyor..

Kankonde'nin bu Deniz Çakır gibi poz verdiği bu paylaşımı da çok konuşulmuştu. Kaynak: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: