Ortam iyice gerildi! Demet Akalın ve Berkay...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, doğum hediyesi için Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e Rolex marka bir saat almış ve daha sonra Berkay'ın o saati satmaya çalıştığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden atışan taraflar şimdi ise magazin muhabirlerine konuştu.

Ortam iyice gerildi! Demet Akalın ve Berkay...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekanda konser verdi. Konser sonrasında magazin muhabirleriyle sohbet eden Demet Akalın, 'Rolex' olayı ile ilgili çok ağır konuştu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden açıklama yapan Özlem Ada Şahin ile ilgili konuşan Akalın, “Beni konuşturmayın. Berkay hanımını sustursun. Bir kadın adamı vezir de eder rezil de!” dedi.

Berkay da konuştu

Şarkıcı Berkay, önceki gün verdiği ve tüm gelirinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlandığı konser öncesinde Demet Akalın ile ilgili soruya yanıt verdi. Yakışıklı şarkıcı, “İlk başta Demet bizim kardeşimiz, ablamız. Özlem’in ablası. Demet’in huyudur. Sanırım 50 kere küsmüşüzdür. Küser barışırız.” diyerek söze başladı. Konu saate gelince gerilen Berkay, “Allah razı olsun saat hediye etti. Bu, artık hediye ettiğiniz kişinindir. Arkasından koşmamak, kovalamamak lazım. Hatta kendisi de ‘Bana da hediye geliyor, büyük gelince ben de değiştiriyorum. Sıkıntı yok değiştir’ dedi. Demet’le konuşan benim, Özlem benim yanımdaydı.” dedi. Bir muhabirin, "Demet hanım telefon görüşmesi yapılmadığını söylüyor. Neler söyleyeceksiniz?" dediğinde ise telefonunu çıkaran Berkay, Demet Akalın ile mesajlaşmalarını gösterdi. Ünlü şarkıcı son olarak ise “Bu olay 23-24 Temmuz gibi yaşandı ama şimdi haber oldu. Biz saati değiştirmek istedik. Demet’in aldığı yer çok para isteyince, daha uygun bir yer bulduk. Ben Demet’e kırgınım. Benim karım oyuncu, şarkıcı değil. Karımı bu işlerin içine çekmeyeceksiniz, konuşmayacaksınız. Bir sıkıntı varsa sosyal medya üzerinden yazmaya gerek yok.” açıklaması yaptı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: