Öyle bir kazık yedi ki!

Ünlü şarkıcı hiç beklemediği anda uğruna işini bile ikinci plana attığı sevgilisi tarafından yarı yolda bırakıldı..

Öyle bir kazık yedi ki!

Ünlülerin aşkları kadar ayrılıkları da çok konuşuluyor. Bazıları sevgili ya da eşlerinden ayrıldıktan sonra dost kalmayı başarırken bazıları da kelimenin tam anlamıyla düşman oluyor.. İşte eski sevgililerinin 'kötü' sürprizleriyle karşılayan o ünlüler.

Öyle bir kazık yedi ki!

Ünlü oyuncu Durul Bazan, birkaç yıl önce katıldığı bir TV programında eski sevgilisinin kendisini dolandırdığını söylemişti.

Öyle bir kazık yedi ki!

Bazan, "Ona çok güvenmiştim. Kazandığım paraları onun hesabına yatırtıyordum ama beni dolandırıp kaçtı. Giden param değil, bunu sevdiğim kişinin yapması beni üzüyor" dedi.

Öyle bir kazık yedi ki!

Ünlü şarkıcı Hadise de yılbaşı öncesi sevgilisi tarafından yarı yolda bırakıldı. Sıfır Tolerans adlı şarkısının klibinde rol alan Fransız model Aurelien Muller ile aşk yaşamaya başlayan Hadise, sevgilisi uğruna kendisine yılbaşı gecesi için gelen 1 milyon TL'lik sahne teklifini geri çevirmişti. Çiftin planı yeni yılı birlikte Paris'te karşılamaştı.

Öyle bir kazık yedi ki!

Ama öyle olmadı. Hadise ve Muller yeni yıla bir hafta kala ayrıldı. Muller’in cimriliğinden çok rahatsız olan Hadise, Fransız mankenin son çıkacakları Paris tatilinin faturasını Hadise’ye ödetmeye kalkışması üzerine ayrılık kararı aldı.

Öyle bir kazık yedi ki!

Bir dönem büyük aşk yaşayan Kenan Doğulu ile Tuğçe Kazaz, ayrılığının arkasından da benzer konular gündeme gelmişti. İddialara göre Doğulu, birlikte oldukları sırada Kazaz için Bebek'te dayalı döşeli bir daire tuttu. Evin Bin 500 dolarlık kirasını Kazaz ödüyor ancak sıkıştığı zamanlarda da Doğulu yardım ediyordu.

Öyle bir kazık yedi ki!

Ancak Kazaz, ilişkileri bittikten sonra sadece özel eşyalarını alarak evden ayrıldı. Bundan da ne Doğulu'yu ne ev sahibini haberdar etti. Evin sahibi o sırada Kazaz'ın evde oturmaya devam ettiğini sanıyordu. Kiranın gecikmesine rağmen "Nasıl olsa öderler" diyerek hiç üstüne düşmedi.

Öyle bir kazık yedi ki!

Ancak borç 10 bin 500 dolara ulaştığında, kontrat sürdüğü için evi başkasına da kiralayamadığından alacağının peşine düştü evsahibi.

Öyle bir kazık yedi ki!

Doğulu'nun menajerine Kazaz'ın da ajansına ulaştı. Kazaz 'kontrat Kenan'ın üstüne' diyerek borcu ödemeyeceğini söyledi. Doğulu da "Tuğçe oturdu o ödesin" dedi. Olay Doğulu hakkında icra takibi başlatılmasıyla sona erdi.

Öyle bir kazık yedi ki!

Bir dönem Asuman Krause ile aşk yaşayan Önder Açıkbaş da eski sevgilisinin kendisine "kazık" attığını hem de epey ağır sözlerle dile getirmişti. Açıkbaş, Çekmeköy'de Krause'nin isteğiyle satın aldığı villanın borçlarını ödemeye çalıştığını söyleyerek " Asuman evlenme arifesindeyken beni aldattı. Onun yaptığını kolay kolay kimse yapmaz. Üç kuruşluk iş için açıkça beni sattı" diye konuşmuştu.

Öyle bir kazık yedi ki!

"Şimdi ondan bana miras kalan borçları ödemeye çalışıyorum. Yoksa o evi neden alayım. Satmaya kalksam kimse almıyor. Ya da ölü eşek fiyatı veriyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Kazandığım her kuruşu da oraya yatırıyorum" diyerek Krause'ye sitem etmişti.

Öyle bir kazık yedi ki!

Genco dizisiyle üne kavuşan Selen Seyven ile bir süre birlikte olup ayrıldığı oyuncu sevgilisi Kerem Kupacı arasında da "plaka krizi" yaşanmıştı. Çifti mahkemelik eden olayın temelinde Seyven'in satın aldığı otomobil vardı.

Öyle bir kazık yedi ki!

Bu dönemde sevgilisinden borç alan Seyven son olarak isminin baş harflerinden oluşan plakayı satın almak için de yine sevgilisinin yardımını istedi. Kısa sürede ödeyeceğini söyleyerek Kerem Kupacı'dan borç aldı.

Öyle bir kazık yedi ki!

Ancak iddialara göre Seyven borcunu ödemedi. Bunun üzerine Kupacı da Seyven hakkında dava açtı. İki sevgili bu olay yüzünden ayrıldıktan sonra bu kez de mahkeme koridorlarında bir araya geldiler.

Öyle bir kazık yedi ki!

Tarkan ve Bilge Öztürk, bir dönemin en göz önünde çiftlerindendi. Herkes onlardan evlilik haberi beklerken onlar gözyaşları içinde ayrıldıklarını açıkladılar. Tarkan, 7 yıl birlikte olduğu Öztürk'ten ayrıldıktan sonra Ulus'taki evden taşındı. O günden sonra bir daha o eve adımını bile atmadı Megastar. Ancak sonra hiç beklemediği bir anda inanılmaz bir şok yaşadı.

Öyle bir kazık yedi ki!

Bunun nedeni ise ünlü şarkıcıya ulaşan bir ihtarnameydi. Öztürk, Tarkan'dan ayrıldıktan sonra Ulus'taki o eve ara sıra gitmiş ama doğalgaz borcunu ödememişti. Fatura da Tarkan'ın üzerinde oludğu için Megastar'a 250 bin liralık bor yüçünden ihtarnake gitti. Tarkan borcu ödedikten sonra ilk iş olarak aboneliğini iptal ettirip saati söktürdü.

Öyle bir kazık yedi ki!

Yavuz Bingöl de bir dönem Burcu Kara ile nişanlanmış sonra ayrılmıştı. Önceleri, bu olayla ilgili fazla konuşmayan Bingöl hiç beklenmedik bir anda internetteki bir paylaşım sitesi aracılığıyla tuhaf bir yorum yapmıştı.

Öyle bir kazık yedi ki!

Bingöl, 3 buçuk yıl birlikte olduktan sonra ayrıldığı Kara ile Cihangir'de karşılaşmış ve ne yapacağını şaşırmıştı. Sonra da o sırada neler hissettiğini "Uygunsuz zamanda eski sevgiliyi görmektense hortlak görmek daha iyidir" diye konuşmuştu. (Kaynak: hurriyet.com.tr)

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: