Özcan Deniz: Allah belamı verseydi de yapmasaydım

Star TV'de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin Faruk'u Özcan Deniz, en büyük pişmanlığını açıkladı.

Özcan Deniz: Allah belamı verseydi de yapmasaydım

‘Keloğlan Kara Prense Karşı’ filminde Mehmet Ali Erbil’le rol alan Özcan Deniz, “Benim için, Allah belamı verseydi de yapmasaydım kıvamında bir projeydi” dedi.

Özcan Deniz, Onedio kanalında hayranlarının sorularını yanıtladı. “Allah belamı verseydi de yapmasaydım dediğiniz bir iş var mı?” sorusuna oyuncu, “Bu kadar sert değilse de var. ‘Keloğlan Kara Prense Karşı’ diye bir filmim var, Allah belamı verseydi de yapmasaydım kıvamında bir projeydi” cevabını verdi.

Sürekli ağa karakterini canlandırmasıyla ilgili de konuşan Deniz, “Ağa mevzusunun patenti bende. ‘Aşkın Dağlarda Gezer’le başlayan bir serüven... Aslında oynadığım karakterler ağa değil... ‘Kibar Feyzo’ filmindeki Şener Şen modelini hiç canlandırmadım. Sıkıldım tabii ki ama seyirci ezbere dayalı. O yüzden maceraya girmeye gerek yok” dedi.

‘Baklavalarımı göstereceğim’
Deniz, “Oynadığınız diziyi bırakır mısınız?” sorusunu “Şartları güzel, yerimde olsan sen de bırakmazdın” diyerek yanıtladı. Oyuncu, “Vücudunuz çok güzel, sizi üstsüz görecek miyiz?” diye soran hayranına ise, “Geçtiğimiz yazın kilolarını veremedim. 1-2 yıl sonra çekeceğim projede baklavalarımı göstereceğim” cevabını verdi.



Kaynak: milliyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: