Özge Gürel müjdeyi verdi: "Evet, evleniyoruz"

Özge Gürel, dijital platformda yayınlanacak olan yeni dizisi “Hayaller ve Hayatlar” için sete çıktı. Çekimler önceki gün Nişantaşı’nda başladı. Gürel, set arasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Çalışmayı çok özlemiştim” diyen oyuncu, 7 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Serkan Çayoğlu ile evleneceği haberlerini de doğruladı: “Evlilik doğru. Yazın olacak ama tarihi netleştirmedik."

Özge Gürel müjdeyi verdi:

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan ‘Hayaller ve Hayatlar’ dizisinin çekimleri Nişantaşı’nda devam etti. Soğuk havaya rağmen kamera karşısına geçen Özge Gürel, çekim arasında gazetelerin sorunlarını cevapladı.

Özge Gürel müjdeyi verdi:

Güzel oyuncu, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Serkan Çayoğlu ile yaz aylarında evlenecekleri yönünde çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu.

Özge Gürel müjdeyi verdi:

Özge Gürel, "Evet doğrudur. Yazın olacak ama tarihi net olarak belli değil. Serkan’ın işleri yeni bitti. Benim işim yeni başladı. Bir türlü bir araya gelip organizasyon yapmadık" dedi.

Özge Gürel müjdeyi verdi:

34 yaşındaki oyuncu, yeni dizisi hakkında, “Çalışmayı çok özlemiştim. İlk fragman yayınlandı, tepkiler çok güzel. Dört kadının çok tatlı bir hikayesi, kadro şahane" diyerek heyecanını dile getirdi.

Özge Gürel müjdeyi verdi:

Gürel, hayalindeki mesleği soran gazetecilere, "Çok fazla hayallere tutunan biri değilim. Hayalleri kuruyorum, sonra unutuyorum ama kursaydım da herhalde şimdiki hayatımı kurardım. Oyunculuk hiç aklımda yoktu. Arkeoloji falan istiyordum" ifadelerini kullandı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: