Özge Ulusoy ve Ata Demirer'e eski sevgililerinden büyük darbe!

Geçtiğimiz günlerde Özge Ulusoy'dan ayrılan Faruk Çolakoğlu ile Ata Demirer'den ayrılan Aslı Turanlı arasında sürpriz bir yakınlaşma gerçekleşti.

Özge Ulusoy ve Ata Demirer'e eski sevgililerinden büyük darbe!

Ata Demirer, kendisinden 20 yaş küçük Aslı Turanlı ile aşk yaşamış, ilişkileri üç hafta süren çift geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Turanlı, komedyenden ayrılır ayrılmaz aşk hayatında gaza bastı ve Faruk Çolakoğlu ile yakınlaşmaya başladı. Ancak Çolakoğlu da birkaç gün öncesine kadar Özge Ulusoy'la birliktelik yaşamış, 3 ay gizli gizli görüşerek devam eden ilişkilerini 3 gün önce bitmişti.

Takip başladı

Ünlü isimlerle yaşadıkları kısa süreli isimlerle adlarını magazin dünyasında duyuran Faruk Çolakoğlu ile Aslı Turanlı, sosyal medyada harekete geçti. Aslı Turanlı, Faruk Çolakoğlu'nu Instagram'dan takibe alınca Çolakoğlu da oyuncuyu geri takibe aldı. Bu takip dikkatlerden kaçmazken, ikilinin birbirlerinin gönderilerini beğeni yağmuruna tutması herkesi şaşırttı.

Eski sevgililere çalım attılar

Öte yandan Özge Ulusoy, Faruk Çolakoğlu ile evlilik hayalleri kurarken bir anda ayrılınca yine hüsrana uğradı. Çift, Çolakoğlu'nun ailesinden onay çıkmadığı için ayrılmıştı. Ata Demirer'in ise aralarındaki yaş farkını sorun ettiği için ayrıldığı iddia edilmiş, biten ilişkinin ardından, "Ben aşk bitince kamyon çarpmışa dönüyorum" şeklinde konuşmuştu. Bu nedenle Aslı Turanlı ile Faruk Çolakoğlu'nun bu yakınlaşması, eski sevgililerine çalım atmak oldu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: