Özlem Yıldız'dan flaş açıklamalar!

Özlem Yıldız Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Şaşırtıcı açıklamalar yapan ünlü sunucu, hakkında merak edilen sorulara canlı yayında açıklık getirdi...

Özlem Yıldız'dan flaş açıklamalar!

Özlem Yıldız’ın açıklamaları şöyle;

”ESKİ EŞİM ÇAT KAPI EVİME GELİYOR”

Eski eşim Sinan ile sürekli iletişim halindeyiz. Çok yakın oturuyoruz. Sinan’ın haber vermeden çat kapı geldiği oluyor. Bazen 'Gelmeden haber versene' deyip takılıyorum. Bazılarınca yadırganır bir durum bu ama gün içinde çocuğumuzu ve beni ziyarete hep gelir. Çocuğuyla çok ilgili bir babadır.Eski eşime yeniden geri dönüşü düşünmüyorum. Şu an arkadaşça ilişkimiz gayet güzel gidiyor. Başım sıkışsa bana koşacak ilk insan olduğunu bilmek güzel.

”KAYINVALİDEME HİÇBİR ZAMAN ANNE DEMEDİM”

Evliliğim döneminde eşimin babasının eşi çalışmamı istemedi. Kayınvalideme hiçbir zaman anne demedim. Çünkü Sinan da babasının eşine anne demiyordu. Kendisiyle hiçbir zaman da samimi olmadık.

”DEMET AKALIN BENİM İYİ YERLERDE OLMAMI İSTER”

Demet Akalın’ın fanları bana saldırmaya müsait. Demet ile aramız gayet iyi. Bir daha benzer bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Kendisi çok iyi bir arkadaşım. Demet hep benim iyi yerlerde olmamı ister.

”MEHMET ALİ ERBİL’İ KULİSTE ÇOK YAKALADIM”

Mehmet ali erbil’in telefonu bende yok. Demet Akalın’ın doğumgününde birlikte görüntülenmiştik. O gün de çekinerek geldi yanıma “Bir tepki verir miyim diye, sonra ben samimi davrandım.Mehmet Ali hastalandığında çok üzülmüştüm. O hep gülsün isterim.

Geçmişte Mehmet Ali’yi kuliste görünce ayılıp bayılıyordum.Mehmet Ali Erbil’i Çarkıfelek kulisinde çok yakaladım. Ona değil de etrafa zarar verdiğim çok olmuştur.Mehmet Ali benimle bir dönem konuşmadı. Ben “Profesyonellik bunu mu gerektiriyor?” diyerek çıkışmıştım Mehmet Ali’ye; öyle öyle kendime güvenim geldi sanırım.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: