Panik olan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti kural tanımadı!

Uzun süredir iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan şarkıcı Hadise önceki akşam basın mensupları tarafından objektiflere yansıdı. Karşılarından gazetecileri gören Hadise ve Mehmet Dinçerler ikilisi trafiği birbirine kattı.

Panik olan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti kural tanımadı!

Ünlü sunucu Erhan Çelik boşandığı eski eşi Gülben Ergen hakkında İstanbul 14. Aile Mahkemesi’ne başvurarak, “önleyici koruma tedbir kararı” verilmesini talep etmişti. Çelik’in talebini kabul eden mahkeme, Gülben Ergen’in eski eşine yönelik, "şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına" ve konutuna ya da iş yerine 50 metreden fazla yaklaşmamasını karar vermişti.



“ŞAHSIN KARARA UYMADIĞI ANLAŞILMAKLA..”
Ancak alınan bu kararın ardından bugün yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesi Bürosu savcılığı Gülben Ergen’in önleyici koruma tedbiri kararlarına uymadığı gerekçesiyle 6284 sayılı kanunun 13/1maddesi gereğince mahkemeden zorlama hapsine karar verilmesini talep etti.



DAHA ÖNCE ERHAN ÇELİK İÇİN DE TALEP EDİLMİŞTİ
Gülben Ergen de daha önce Erhan Çelik hakkında önleyici tedbir kararı aldırmış ancak bu karara uymadığı gerekçesiyle savcılık Erhan Çelik hakkında zorlama hapsi uygulanmasını talep etmişti. (Kaynak: hurriyet.com.tr)

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: