Paramparça 58. bölümde neler olacak?

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Paramparça'nın yeni bölümü izleyiciyi yine ekran karşısına kilitleyecek.

Paramparça 58. bölümde neler olacak?

İşte Paramparça 58. bölümün özeti;

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın yeni bölümünde, Türk pop müziğinin yeni yıldızı Ece Seçkin de konuk oyuncu olarak yer alıyor. Ece Seçkin, Hazal’ın doğum gününde ‘Aman Aman’ ve ‘Follow Me’ adlı şarkılarını seslendirirken, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Ezel’ ve en son ‘Şeref Meselesi’nde izlediğimiz oyuncu Taner Turan da ‘Bülent’ karakteri ile Paramparça’nın kadrosuna dahil oluyor.

Paramparça 58. bölümde neler olacak?


DİLARA’NIN OĞLU DOĞUYOR

Dilara, oğlu Demir’i kucağına alırken, Cihan, Harun’un bebeğine babalık yapmanın burukluğunu yaşar. Rahmi Bey, Cihan’a Deniz’in paraları neden suratına fırlattığını anlatır. Bu arada Deniz’in annesi ile ilgili bildiği tüm gerçekleri de Cihan’a açıklamak zorunda kalır. Tıpkı, Ozan’ı Zeynep’ten korumak zorunda olduğu gibi Cihan şimdi de, Cansu’yu Deniz’den korumak zorundadır.

Paramparça 58. bölümde neler olacak?


DUYGULAR FRENLENEMİYOR

Hazal, terapisti Ayşe’yi görmeye kliniğe gider. Aynı dakikalarda Harun da Ayşe’yi ziyaret için kliniktedir. Ayşe artık Cihan’a olan duygularını frenleyemez. İkili arasında tehlikeli bir yakınlık başlar. 18’inci doğum günü için Ece Seçkin’in sahneye çıktığı ihtişamlı bir parti veren Hazal ise Cansu için hayat boyu unutamayacağı bir hediye planlamıştır...

İşte Paramparça 58. bölümden kareler...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: