Paramparça 79. bölüm özeti, fotoğrafları ve fragmanı

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’, 79’uncu bölümü ile yine nefes kesecek.

Paramparça 79. bölüm özeti, fotoğrafları ve fragmanı

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın 7 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümünde, Cihan ve Harun arasındaki gerilim zirveye çıkıyor.

KOCAM MISIN DÜŞMANIM MI?

Hazal’ın gözaltına alınması herkesin üzerinde şok etkisi yaratır. Hazal cinayeti itiraf ederken; Cihan, Mithat’ın yardımıyla Özgür’ün ailesinin peşine düşmüştür. Kendisindeki bıçağın gerçek olmadığını anlayan Dilara bu işte Harun’un da parmağı olduğundan emindir. “Kocam mısın, düşmanım mı” diye sorduğu Harun ile artık aralarında uçurum vardır.

BAŞLARI BÜYÜK DERTTE

Cihan’ın Harun’u tehdit etmesi karşılığında Dilara’nın sessizliği, Harun için büyük bir yıkım olur. Cihan’la birlikteyken Harun’a yalnız olduğunu söyleyen Dilara, takip edildiğinin farkında değildir. Öte yandan Candan ile Asuman’ın başı büyük derttedir. Elmas kaçakçıları her ikisini bulur ve elmasları geri ister ancak, elmaslar ortada yoktur.

BİLİNMEZE YOLCULUK

Cansu bebeğini, her ne pahasına olursa olsun doğurmaya karar vermiştir. Deniz de durumu kabullenmeye başlar. Oğluyla arasındaki sorunları bahane eden Burhan Bey, konuşmak için Cansu ile buluşur. Burhan Bey’in otomobiline binen Cansu, bu yolculuğun hayatlarını değiştireceğinden habersizdir. Maide’nin ise, hiç beklenmedik bir ziyaretçisi vardır…

İşte yeni bölümden kareler;



Paramparça 79. bölüm fragmanı

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: