Paramparça'ya dünya medyasından büyük ilgi!

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları, iki sezondur ekranın tartışmasız lider dizisi ‘Paramparça’ dünya televizyonlarının da ilgi odağı haline geldi.

Paramparça'ya dünya medyasından büyük ilgi!

2015 yılında seti ‘dünya basını tarafından en sık ziyaret edilen yapım’ olan ‘Paramparça’ dünyanın dört bir yanından, ülkelerinin en çok izlenen televizyon kanallarının muhabirleri tarafından ziyaretçi akınına uğradı.

BAŞARININ SEBEBİNİ MERAK ETİLER

Başta CNN International olmak üzere İsveç’in en çok izlenilen kanalı, İsveç Devlet Televizyonu Sveriges Television (SVT), Fransa’nın en büyük ve çok izlenen kanallarından France 5, Panama’nın en çok izlenen televizyon kanalı Telemetro Canal 13 ile Irak’ın en büyük kanalları K24 ve Cihan’ın dışında Bulgar kanalı BTV de ‘Paramparça’yı ziyaret etti.

Oyuncular Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Civan Canova, Nursel Köse, Tolga Tekin, Ayhan Bozkurt, Burak Tozkoparan, Leyla Tanlar ve Alina Boz’un yanı sıra Yönetmen Altan Dönmez ve Endemol Shine Türkiye Ticari Direktörü Hakan Eren ile de bir araya gelen dünya medyası, 50 ülkeye satışı yapılan ve 30 ülkeyle de görüşmeleri süren ‘Paramparça’nın başarısını anlatan programlar hazırladı.

“PARAMPARÇA ULUSLARARASI BİR HİKAYE”

France 5’e verdiği röportajda muhabir Maxime Souville’nin, sorularını yanıtlayan Erkan Petekkaya, “Paramparça’nın yurt dışında da büyük ilgi görmesinin ve 50 ülkeye satılmasının nedenleri sizce nedir?” sorusunu “Paramparça’nın, dünyanın her yerinde yaşanabilecek, uluslararası bir hikayesi var. Aynı zamanda çok kaliteli ve çok iyi iş çıkarıyoruz” şeklinde yanıtladı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: