'Paramparça'ya sürpriz transfer!

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ hafızalardan silinmeyecek olayların yaşanacağı 82’nci bölümü ile ekranda.

'Paramparça'ya sürpriz transfer!

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümüne, ünlü oyuncu Sarp Akkaya da ‘Balkan mafyası Damir’ karakteri ile tüm taşları yerinden oynatmaya geliyor…

Dizinin kadrosuna Sarp Akkaya da dahil oldu.

Paramparça'nın yeni bölümünde;

ALAZ’IN HAYATI TEHLİKEDE
Alaz’ın kaçırıldığını Dilara’dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik’e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun’un hayatı da tehlikededir.

MAİDE’NİN HAZİN SONU
Cihan da Alaz’ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat’tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat’ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Maide Hanım’ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar…

ASUMAN’IN BÜYÜK KOZU
Yıllar sonra ortaya çıkan Ekrem Bey farkında olmadan, Asuman’a Dilara hakkında çok büyük ve önemli bir koz verir. Dilara ise yıllardır sakladığı bambaşka bir sırrının ortaya çıkmış olmasından dolayı zaten çok zor durumdadır.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: