Parlayan yıldızlar!

Parlayan yıldızlar!

Her biri farklı dernek ve vakıflara destek veren 11 ünlü isim, çalışmalarını InStyle dergisine anlattı.

Parlayan yıldızlar!

Koruncuk Vakfı Şahika Ercümen - SMOKİN GİYDİM Kadın Eli Değerse projesinin ana destekçisi olan Damat Tween ekibi, kendi alanında başarılı 20 kadına ulaşırken spor alanında da bana ulaştı.

Parlayan yıldızlar!

Koruncuklar yararına satışı yapılacak kitap ve fotoğraf çalışmaları için Damat’ın bize özel diktiği erkeklerin simgesi haline gelmiş smokinleri giydik. Gücü temsil eden erkekliğin yerini ‘kadın-erkek’e bırakması ümidiyle fotoğrafçı Tamer Yılmaz’a poz verdik. Kitap ve sergiden elde edilen tüm gelir, Koruncuk Vakfı’na bağışlanıyor.

Parlayan yıldızlar!

Türkiye Organ Nakli Derneği Gökhan Alkan - DİZİYLE FARKINDALIK YARATACAĞIZ Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Uluğ Eldegez ve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Tamer Sağıroğlu ile tanışmamla vakıf hakkında bilgi almaya başladım.

Parlayan yıldızlar!

Şu an oynadığım Kocamın Ailesi’nde bir cerrahı canlandırıyorum ve senaristlerimizle konuşup bu konuya farkındalık yaratmamız gerektiğini dile getirdim. Yakın zamanda dizimizde bu konuyu işleyeceğiz.

Parlayan yıldızlar!

AİLEVİ BİR HAZ Faik Ergin - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı TEGV’i Şifo Mehmet’in jübilesinde tüm gelirini bu vakıfa bağışlamasıyla tanıdım. Vakfın çocuklara, yeni nesle vermek istediği yardımı ve emeği destekleme kararı aldım.

Parlayan yıldızlar!

Böylesi vakıflara yardım etmek açıkçası yaşlı bir teyzenin karşıdan karşıya geçmesine yardım etmek kadar basit. Göz önünde bir isim olmanın çok ötesinde, çağdaş ve medeni insanlar olarak birlikte yaşamanın ve yardımlaşmanın tarifini ailevi bir haz olarak özetleyebilirim.

Parlayan yıldızlar!

SosyalBen Melis Babadağ - SOSYAL DESTEK TV’de konuk oldukları bir programa denk geldim ve hayran oldum. Sosyal medyadan destek vermeye başladım, kısa sürede de iletişime geçtik.

Parlayan yıldızlar!

SosyalBen, sosyal anlamda dezavantajlı bölgede yaşayan çocuklarla, yeteneklerini keşfetme ve sosyalleşme konusunda çalışma yapıyor. Ben, onların sevdikleri oyuncularla buluşmalarına yardımcı oldum.

Parlayan yıldızlar!

Kadına şiddete son Başak Daşman - (Alo 183 Hayat Kurtarır ) Bu çalışmadan menajerim vasıtasıyla haberdar oldum. Önce bir fotoğraf çekimi yaptık, sonra da bu fotoğrafların bir sergisi ve kampanyanın tanıtımı amaçlı lansman toplantımız oldu.

Parlayan yıldızlar!

Alo 183, Hayat Kurtarır/Kadına Şiddete Son kampanyasında amaç şiddete uğrayan kadınları ne yapmaları gerektiğiyle ilgili bilgilendirmekti. Nasıl ki pek çok kişi ambulansı aramaları gerektiği zaman hangi numarayı çevireceklerini biliyorsa, artık bir kadın da şiddete uğradığı zaman 183’ü araması gerektiğinin bilincinde. Yaptığımız çalışmayla farkındalık sağladığımıza inanıyorum.

Parlayan yıldızlar!

KİŞİ SAYISI ÇOK OLUNCA TOPLANAN Didem İnselel - Down Sendromlu Çocuklar ve Otizm Vakfı Kavak Yelleri setinde tanıştığımız bir ablamız, Levent Rehabilitasyon Merkezi’nde işitme engelli çocuklara eğitim veriyordu. Beni de düzenledikleri bir tiyatro etkinliğine davet ettiler, bu vesileyle tanışmış olduk.

Parlayan yıldızlar!

Aileler ve eğitmenler çocuklarının iyi olması için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar ama maddi imkansızlıklar yüzünden zorlanıyorlardı. Her şeye yetişmek mümkün değil ama organize olabilmek için önemli bir zeminim vardı. Kişi sayısı çok olunca toplanan miktar arttı ve bazı eksikleri telafi edebildiğini gördüm.

Parlayan yıldızlar!

Kalp Vakfı Gökhan Türkmen - 10 BİN ÇOCUĞA KALP ANALİZİ Albümümde yer alan “Kalbim” isimli şarkıya yoğunlaştığım dönemde, aklımda olan klibi ve fikri menajerimle paylaştığm ve bu konseptin Türk Kalp Vakfı’yla yapılması durumunda güzel bir sosyal sorumluluk bilinci doğuracağına karar verdik.

Parlayan yıldızlar!

Vakıfla temas kurduğumuzda bizi çok sıcak karşıladılar. Güneydoğu’da 10 bin çocuğun kalp analizinin yapılacağı projenin tanıtımı ve desteklenmesi amacıyla çekilecek klip dışında kamu spotu ve konser çalışmalarımız olacak.

Parlayan yıldızlar!

İYİLİK PEŞİNDE KOŞUYORUM Elvin Levinler - ÇABA Derneği Spor yaparken yaşamıma ve başkalarının yaşamına anlam katmanın harika bir yöntemini keşfettim. Türkiye’nin tek yardımseverlik koşu grubu Adım Adım’la tanıştığımdan beri iyilik peşinde koşuyorum.

Parlayan yıldızlar!

Bu sene ilk kez Avrasya Maratonu’nda heyecan verici bir proje için doğa aşkıyla koşacağım: TEMA Vakfı-Dünyayı Kurtaran Adım Projesi. Gündemde olan “zeytinliklerin termik santrale çevrilmesi” sebebi ile TEMA çok mücadele etmekte ve ben koşu aracılığıyla dikkat çekmek, destek olmak istiyorum. Bağış toplayabilmenin yanı sıra farkındalığın artması ve empati kurmak, sorunun çözümüne büyük katkıda bulunuyor.

Parlayan yıldızlar!

Lösemili Çocuklar Vakfı Şahin Irmak - ÖRNEK OLMAK GURUR VERİCİ Yaklaşık 1 senedir LÖSEV’le bir aradayız. Şimdiye kadar olan süreçte sosyal medya üzerinden elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım, bireysel yardımlarım da oldu. Onlarla sosyal medya üzerinden görüşmeler yapıyoruz.

Parlayan yıldızlar!

Bana sosyal medya hesaplarımdan ulaşıp destek olmamı istiyorlar, ben de onlara elimden geldiğince her konuda destek oluyorum. LÖSEV’le olan çalışmamın yanı sıra pek çok vakıf çalışmaları içerisinde yer alıyorum ve bunun devamlılığını sağlamaya çalışıyorum. Sanatçı olarak sosyal medyayı sık kullanan ve takip edilen kişiler olduğumuz için yardım kuruluşlarında yer almak, bizi takip eden kişilere bu konuda örnek olmak gurur verici.

Parlayan yıldızlar!

Omurilik Felçlileri Derneği Burcu Kara - KOCAMAN BİR AİLEYİZ Bir organizasyon için Omurilik Felçlileri Derneği’yle bir araya geldik, şu an tanışmamızın dokuzuncu yılındayız. Bu beni inanılmaz mutlu ediyor, çünkü biz artık kocaman bir aileyiz.

Parlayan yıldızlar!

Onlar için organize ettiğim bir konserle başlayan serüvenimiz sonrasında Engelsiz Eğitim Projesi, Akülü Tekerlekli Sandalye Projesi, seminerler gibi bir sürü faaliyetle sürüyor.

Parlayan yıldızlar!

DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAK İSTİYORUZ Ahu Yağtu - ÇABA Derneği ÇABA Derneği’yle uzun zamandır ortak çalışmalar yapıyoruz. Yeni projemizde de ihtiyaç sahibi çocukların eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçladık. Uzun zamandır Türkiye’nin ilk vintage online alışveriş platformu olan sitemiz auvintage.com üzerinden satışlar yapıyoruz.

Parlayan yıldızlar!

Bu projemizde ise ünlülerin ve hayırseverlerin kullanmadıkları kıyafetleri satışa çıkararak elde edilen gelirin bir derneğe bağışlanması konusunda ÇABA Derneği’yle işbirliği içindeyiz.

Parlayan yıldızlar!

Başladığımız ilk günden itibaren ünlülerin ve takipçilerin ilgisi giderek artıyor. Biz de bunun devam eden bir proje olmasını dilediğimiz için 2015 yılında bir lansman düzenleyerek daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: