Pelin Akil ve Anıl Altan podyuma çıktı!

Pelin Akil ve eşi Anıl Altan, yurtdışında bir defilede podyuma çıktı. Ünlü çift, podyumdaki performanslarıyla katılımcılardan tam not aldı.

Pelin Akil ve Anıl Altan podyuma çıktı!

Oyuncu çift Pelin Akil ve eşi Anıl Altan, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen bir defilede podyuma çıktı. Ünlü çift, podyumdaki performanslarıyla katılımcılardan tam not aldı.

Ünlü çift, sosyal medya hesabından defile fotoğraflarını paylaştı. Pelin Akil, paylaşımının altına "Biraz önce hayatımın en özel anlarından biri yaşandı, kocamla beraber ilk defa podyumdaydık. Hem de Tiflis'te Türkiye'yi temsilen. O kadar profesyonel manken çıktıktan sonra biz de Anıl Altan'la kocaman emin adımlarla yürüdük. Heyecanı tarif edebilmem imkansız, kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi. Hala dizlerim titriyor. Hem de tasarımlarına aşık olduğum kadının sokak stili tarzıyla... Deniz Berdan iyi ki. Keşke bugün hiç bitmese..." notunu düşerken Anıl Altan ise, "Podyumda gördüğüm en güzel kız Pelin Akil ve bu heyecanı uzun aradan sonra böyle renkli, hareketli canlı bir defileyle bana yaşatan Deniz Berdan teşekkür ederim" notu düştü.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: