Pelin Karahan'den Meryem Uzerli'ye; "Doğru bir tavır değildi"

Bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli ile birlikte rol olan Pelin Karahan'a, yapımcı Timur Savcı'nın, Uzerli'yi 'Şımarıklık' ile suçlaması soruldu. Savcı'ya hak veren Karahan, "Doğru bir tavır değildi" dedi.

Pelin Karahan'den Meryem Uzerli'ye;

Meryem Uzerli, Tükenmişlik Sendromu'na yakalanarak başrolünde yer aldığı 'Muhteşem Yüzyıl' isimli diziyi bırakarak Almanya'ya gitmişti. Uzerli geri dönmeyeceğini açıklayınca güzel oyuncunun yerine Vahide Perçin kadroya dahil edilmişti. 'Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda oyuncunun diziyi bırakmasını tüm ekibe karşı saygısızlık ve şımarıklık olarak yorumladı.

Eşi ve çocuklarıyla Akmerkez'de görüntülenen Pelin Karahan'a Timur Savcı'nın bu açıklaması soruldu. Dizide Mihrimah Sultan’ı canlandıran Pelin Karahan, “Doğru bir tavır değildi. Hoş bir şey değildi bizim yaşadığımız süreç. Ben de o dönem oradaydım, hepimizin zor durumda kaldığı bir dönem oldu. Timur Abi zaten gerekli açıklamayı yapmış.” ifadelerini kullandı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: