Pelin Öztekin ile Baha Koçaslan ayrıldı mı?

Pelin Öztekin, önce Kıvanç Baran Arslan ile nişanlanmış ve çift bir süre sonra ayrılmıştı. Kıvanç sonrası Baha Koçaslan ile aşk yaşamaya başlayan Pelin Öztekin, flaş bir karar aldı.

Pelin Öztekin ile Baha Koçaslan ayrıldı mı?

Önceki akşam Mecidiyeköy'de bir erkek arkadaşıyla birlikte görüntülenen Seçkin Piriler'in yeni aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Pelin Öztekin ile Baha Koçaslan ayrıldı mı?


Bu haberler üzerine Instagram hesabından bir açıklama yapan Piriler, magazin basınına ateş püskürdü.

İşte Seçkin Piriler'in o açıklaması;

"Benim hayatta ki sevgililerim bunlar. Hala basın kafasına göre kendi bildiği gibi yazıp çiziyor, kendi bildikleri gibi. İstediğin kadar anlat ne çare, duymazlar kullanacakları sayfada haberin okunmasına baktıkları için senaryolar uydurarak bildikleri gibi yazarlar, arkadaşınla yazarlar, arkadaşım dersin; duymazlar. Çünkü benim hiç arkadaşım olamaz, arkadaşım olursa kız olmak zorundadır normal erkek arkadaşımla şakalaşamam, gülemem, ağlayamam, dertleşemem yanımda bir erkek varsa kesin sevgilimdir değil mi? Siz mahalle baskılarına devam edin, hep kendinizi haklı gösterin, ben boşandım ya yanımda kim varsa sevgilimdir zaten. Karşınızdaki insanla hiç empati duymayın, hiç anlamayın, bu haberlere üzüleceğini hiç düşünmeyin, son 1 senesinin ne kadar kötü geçtiğini kendini tekrar tamir etmek için ne kadar uğraştığı hiç aklınıza gelmesin!Siz doğru bildiğinizi yapın yanında bir erkek varsa kesin sevgilisidir........!!!!!"

Pelin Öztekin ile Baha Koçaslan ayrıldı mı?

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: