Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Yağmur Atacan 2008 yılında nikah masasına oturan, 12 yaşında Su adında bir kızları olan oyuncu, sosyal medyada takipçilerinden gelen olumsuz yorumlara verdiği yanıtlar hakkında konuştu. Tescilli güzel, eşiyle arasındaki dokuz yaşlık farkı eleştirenlere de tepki gösterdi.

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

1994 yılında Türkiye Güzeli seçilen Pınar Altuğ, yarışmaya katılma hikayesini anlattı: Neşe Erberk yüzünden güzellik yarışmasına girdim. 'Babam izin vermez' dedim ama kısa bir süre sonra babamı kaybettim. Annem ile oturup konuştuk. O zamanlar mankenlik yapmaya başlamıştım. Neşe Erberk'in desteğiyle yarışmaya girdim ve 1994'te Türkiye Güzeli seçildim.

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakterinin üzerine yapıştığını ifade eden 47 yaşındaki güzel, "Bun büyük bir başarı. Sokakta insanlar 'Meltem' dediğinde, dönüp bakıyorum. Şikayetçi değilim" ifadelerini kullandı.

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

Kızı Su Atacan ile ilgili konuşan Altuğ, "13 yaşına girdi. LGS döneminde. Ergenlik ile sınav dönemi bir araya girdi. Pandemi ona iyi geldi biraz. Eğlenceli bir anne-babayız. Evde hayvanlarımız var, okula gittiğinde biraz aklı evde kalıyordu. Pandemide hem okulu hem de evi yaşadı" dedi.

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

Sunucu Fatih Altaylı'nın "Kızını sosyal medya taşıyan annelerden değilsin" yorumuna ünlü oyuncu, "Gerektiği kadar. Ne çok ortada, ne de çok saklıyorum. Sosyal medya benim için bir yandan iş, bir yandan da eğlence. Şimdiki gençlik zaten her şeyi paylaşmanı istemiyor" karşılığını verdi.

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

Zaman zaman sosyal medyada takipçilerinden gelen olumsuz yorumlara verdiği yanıtlarla magazin gündemine gelen Pınar Altuğ, bu konuda şunları söyledi:

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

"Kaşınanı kaşırım, yapacak bir şey yok. Gelenin ne olduğuna bağlı. Hiç haksızlığa gelemem. Bazı şeyler insanın kanına dokunuyor. Sosyal medya bana göre ciddiye alınacak bir şey değil. Ben hala aslında anı yaşama peşindeyim."

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

Eşi Yağmur Atacan ile ilgili yorumlara da değinen tescilli güzel, "Kocamın umurunda olmaz. 13 yıllık evliyiz, hala yaş farkına sallıyorlar. Yağmur'u tanıyan 'Neden?' diye sormuyor. Kocam ile dünyanın her yerine her şartla giderim" ifadelerini kullandı.

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

Pınar Altuğ'un çok sık topuklu ayakkabı giymesi üzerine geçen diyalogda, programın diğer konuğu Birol Güven, "Ben onu ayakkabısız gördüm. Teknesini yıkarken. Kimse bilmez eşi Yağmur'dan kısa. Gözlerimle gördüm" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: