Rihanna ve Drake ayrıldı mı?

Uzun bir süre aralarında aşk dedikoduları dolanan fakat kesin bir bilgiye ulaşamayan Rihanna ve Drake çifti, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini tüm dünyaya duyurmuşlardı.

Rihanna ve Drake ayrıldı mı?

2005 yılında ünlü pop yıldızı Rihanna'nın klip çekimleri sırasında tanışan ve tanıştıkları günden beri aralarında aşk dedikodularının sonu gelmeyen çift, geçtiğimiz ay yaptırdıkları dövmeleri ile ilişkilerini resmi olarak ilan etmişti. Rihanna ve Drake, vücutlarına aynı köpek balığı figürünün dövmesini yaptırmıştı.

Dedikodulara göre aralarındaki ilişki ile uzun zamandır gündemden düşmeyen Rihanna ve Drake çifti yollarını ayırmaya karar vermişler. Ayrılık dedikoduları ilk olarak Rihanna'nın instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım sonrası gün yüzüne çıktı. Ünlü pop yıldızın, "Eski sevgililerimden hiçbiri evli değil, mutlu bir ilişkileri de yok, dolayısıyla rahatlıkla söyleyebilirim ki sorun bende değil." paylaşımı ile kafaları karıştırmasının ardından gözler Drake'e çevrildi.

Drake cephesinde ise şaşırtıcı bir dedikodu dolaşıyor! Amerika'da "India Love" adıyla bilinen bir instagram fenomeni ile birlikte olduğu iddia edilen Drake, dedikodular hakkında henüz kesin bir açıklama yapmadı.

Çiftin yakın çevresinden yapılan açıklamaya göre ise, ikilinin "açık ilişki" yaşadığı konuşuluyor. Çifte yakın kaynaklar "Hala birbirlerinin hayatındalar. Her zaman birbirlerine çok yakın oldular. Aralarındaki ilişki iyi yada kötü devam ediyor; hala birlikteler sadece 'açık ilişki' yaşıyorlar." açıklamasında bulundu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: