Rüzgar Erkoçlar ve eşi Tuğba Beyazoğlu'nu çıldırtan yorumlar!

Yapılan kötü yorumlar yeni evli çifti kızdırdı. Tuğba Beyazoğlu'nun sosyal medyadan yaptığı çıkışa eşi Rüzgar Erkoçlar, 'Ağzına sağlık canım eşim' sözleriyle destek verdi.

Rüzgar Erkoçlar ve eşi Tuğba Beyazoğlu'nu çıldırtan yorumlar!

Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyazoğlu 2 gün önce Sarıyer-Bahçeköy'de gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi. Çift düğünün ertesi günü bir kuyumcuya giderek takılarını bozdurdu. Yaşanan bu olayın ardından yapılan kötü yorumlar Erkoçlar çiftini oldukça kızdırdı.

Tuğba Beyazoğlu, sosyal medyada yayınladığı açıklamada, "Hey siz boş insanlar. İçleri fesatlık çürümüş kişilikler söylediklerinizi tabii ki kaale almıyoruz. Çünkü siz hiçbir şeysiniz bu hayatta ve öyle de toprağa gireceksiniz. Biz aşkı yaşarken siz yalnızlığınızda boğulacaksınız. Biraz laf sokmak hakkım bence. Gerektiği yerde çok da güzel üslup değiştirip cevap veririm. Dua edin seviyenize inmiyorum.Resimlerimize, mutluluğumuza bakıp siz orada imrenirken biz de bu resim gibi gülmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.Rüzgar Erkoçlar da eşinin bu mesajına destek vererek 'Ağzına sağlık canım eşim' mesajını paylaştı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: