Şahin Irmak: Hıyarlı Baba için yıllarca konuştuk ama...

Nişanlısı Asena Tuğal ile Bebek'te görüntülenen Şahin Irmak, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" isimli programda canlandırdığı 'Hıyarlı Baba' karakteriyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Irmak, 'Hıyarlı Baba'nın risk nedeniyle filminin yapılmadığını söyledi.

Şahin Irmak: Hıyarlı Baba için yıllarca konuştuk ama...

'Hıyarlı Baba' karakteriyle şöhreti yakalayan Şahin Irmak, nişanlısı Asena Tuğal ile Bebek'teydi. Kendi hikayesini yazdığı 'Düğüm Salonu' adlı sinema filminin çekimlerinin bittiğini, artık tek hedefinin evlilik olduğunu söyleyen Şahin Irmak, "16 Mart'ta vizyona girecek filmin geniş ve güzel kadrosu var. Eğlenceli bir film oldu. İki eski aşığın yıllar sonra kendi düğünlerinde yan yana denk gelmesini anlatıyor. Kendi hikayem, senaryo da benim. Bu filmde damatlık var üzerimde, 'erken prova gibi' de diyebiliriz. Hikaye İzmir'de geçiyor, filmin tamamını çektik. Ben yapmadım, bende film yapacak kadar para nerede? Düğün yapacak kadar var. Film biraz pahalı iş" şeklinde konuştu.

Türkiye'deki kadın komedi oyuncularını beğendiğini dile getiren Irmak, 'Hıyarlı Baba' karakterinin risk nedeniyle filminin yapılmadığını söyledi. Ünlü oyuncu, "Hıyarlı Baba filmi için yıllarca konuştuk, hep tartıştığımız bir şeydi. Bir türlü karar veremedik, doğru hikayede mutabık olamadık. Biraz riskli de bir iş. Karakter komedisi ya güldürürsün ya da rezil olursun" açıklamasını yaptı.



Kaynak: milliyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: