Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem!

Zührem Sultan'ı dizide tıpkı Hürrem Sultan'ın doğduğu ülke olarak kabul edilen Ukrayna'da dünyaya gelen Tatiana Parkhomei canlandırıyor. Parkhomei'nin keşfediliş öyküsü ise oldukça ilginç... Dizinin yapımcısı ve yazarı Gani Müjde eşi Belma Canciğer'le Kıbrıs Rock Otel'de tatil yaparken Parkhomei'yi casino'da krupiyerlik yaparken görüp Hürrem Sultan'a benzetmiş. Dizi başladığında da Müjde, Girne'de yaşayan kuripiyeri İstanbul'a çağırmış ve Zührem Sultan'ı canlandırmasını istemiş.

Sahte Hürrem!

Küçük Esat ise adamlarından Sülüman'ın kim olduğunu araştırmalarını istiyor. Ne adamları, ne de kendisi de Basur Krallığı tarihinde Sülüman diye birinin yaşamadığını öğreniyor. Bu yüzden Zürrem Sultan'a deli muamelesi yapılıyor. Ancak Zührem Sultan inadından vazgeçmiyor ve Küçük Esat'ın peşinden "Sülüman" diye koşmaya devam ediyor

Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem öyle bir yerde keşfedildi ki.."Harem" dizisinde Hürrem Sultan, Zührem Sultan karakteriyle ti'ye alınıyor. Zürrem Sultan bazı bölümlerde ortaya çıkıp Hürrem Sultan gibi "Sülüman Sülüman" diyerek Küçük Esat'ın üzerine atlıyor.

Sahte Hürrem!

"Harem"de tıpkı "Muhteşem Yüzyıl"da olduğu gibi saraydaki sultanların arasındaki çekişmenin yanı sıra Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Hürrem Sultan'ın benzeri bir karakterin de olması dikkat çekiyor.

Sahte Hürrem!

FOX'un Gani Müjde imzalı dizisi "Harem", her hafta kaliteli esprileriyle seyircisini biraz daha artırıyor. Basur Krallığı ile Kırım Kongo Krallığı arasındaki komik çekişmenin anlatıldığı dizide zaman zaman "Muhteşem Yüzyıl" da ti'ye alınıyor.

Sahte Hürrem!

Pazar akşamları 19.50'de ekrana gelen "Harem" Levent Üzümcü, Mehmet Ali Erbil, Nurseli İdiz, Belma Canciğer, Gamze Karaman, Çiçek Dilligil, Başak Sayan ve Duygu Şen gibi ünlü isimlerden oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Pek çok dizinin yayından kaldırıldığı şu günlerde "Harem" renkli senaryosu ve sürükleyici konusuyla uzun soluklu olacağı şimdiden belli olan projeler arasında öne çıkıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Süleyman Seçik oturuyor.

Sahte Hürrem!

Rol için siyah olan saçlarını tıpkı Hürrem Sultan'ınki gibi kızıla boyatan Parkhomei, Swiss Finance Academy mezunu... Diziden sonra hayatı değişen Parkhomei'nin Ziya Kurt isimli bir de Türk sevgilisi var. Parkhomei'nin rolüne "Muhteşem Yüzyıl"ı izleyerek çalıştığı öğrenildi

Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem!

Sahte Hürrem!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: