Sarp Levendoğlu: Demirden korksak trene binmezdik

Sarp Leventoğlu, Birce Akalay ve Gürkan Uygun’un başrollerini oynadığı Deliormanlı filminin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı.

Sarp Levendoğlu: Demirden korksak trene binmezdik

Galaya Nevra- Murat Serezli, Zafer Algöz, Bülent Serttaş, Ömür Gedik ve Eda Özerkan katıldı. 13 yaş sınırı uygulanan film için Yönetmen Murat Şeker “ Boks maçları Televizyonlarda yayınlanıyor. Filme sınır koymak enteresan bir durum” dedi . Film hakkında da konuşan Şeker “ Deliormanlı için yerli Rocky diyorlar ama o filmde bile yumrukların hepsi gerçek değilken bizim yumruklarımız gerçek” diye konuştu.

Demirden korksak trene binmezdik

Başrol oyuncusu Sarp Levendoğlu "Yumruklardan korktunuz mu?" sorusuna “ Demirden korksaydık trene binmezdik. Ayrıca ben yumrukları hiç hatırlamıyorum acımadı hiç” dedi. Filmde Sarp Leventoğlu’yla sahneleri olan eski ağır siklet boks şampiyonu Danny Williams, “Sarp’a gerçekten yumruk atmazdım oyuncu olduğu için ama gerçekten yumruk atmak zorunda kaldım” diye konuştu.

Gala yaklaşınca arayı düzeltti

Haber kameramanını canlandıran Hakan Bilgin’e, “Habercilerin ve magazincilerin çalışma şartlarını gördünüz Sarp Levendoğlu 'magazincilere saygı duymuyorum' demişti. Siz bu konu hakkında ne diyeceksiniz?" sorusuna, “Biz o işi kendi aramızda hallettik. Bence bu Sarp’ın o anlık söylediği bir şey hatasının farkına vardı. Daha sonra zaten aranız düzelmeye başladı” dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: