Şebnem Bozoklu'nun platonik aşkı!

Oyuncu Şebnem Bozoklu, katıldığı bir söyleşide Atılay Uluışık’a platonik olarak aşık olduğunu itiraf etti.

Şebnem Bozoklu'nun platonik aşkı!

Geçmiş yıllardan günümüze kadar televizyonda yer alan dizilerin konuşulduğu ve bu yıl ikincisi düzenlenen Jam Session etkinliğine Şebnem Bozoklu katıldı. Bozoklu, söyleşide yıllar önce "Bizimkiler" adlı dizide Ali rolüne hayat veren Atılay Uluışık’a platonik olarak aşık olduğunu itiraf etti. Başarılı oyuncu, Uluışık'la ilk kez Antalya’daki TRT kampında 12-13 yaşlarındayken karşılaştığını belirterek şöyle konuştu:

"Kamptaki kızlarla ona aşık olduk"

"Ali karakterinin en popüler olduğu, benim yaşımdaki kızların ona âşık olduğu dönemlerdi. Antalya’daki bizim de olduğumuz TRT kampına bir bomba düştü: Ali geldi. Kamptaki kızlarla ona bir daha âşık olduk!” Heyecandan Uluışık’ın arkadaşlık teklifini reddettiğini itiraf eden Bozoklu, “Ali bana doğru yürüdü ve önümde durdu. ‘Bir kola içelim mi’ dedi. Hayatımda daha iyi bir şey duyma şansım yoktu! Kolayı da çok sevmeme rağmen heyecandan ‘Hiç sevmem’ dedim. Beni mi takacak, ‘Tamam’ dedi gitti. Yıllar sonra karşılaştık, olayı anlattım. Hatırlamadı. İnsan der ki Şebnem seni hiç unutmadım."

"Burak Kut bizden kaçıyordu"

Öte yandan oyuncu, Burak Kut'la olan bir anısını da şöyle anlattı: "Burak Kut’un büyük çıkış yaptığı zamanlardı. Yan apartmanımda oturan Didem Uzel’le sevgiliydi. Burak Kut sürekli mahalleye gelip arabasını benim camımın altındaki otoparka park ederdi. Arkadaşımla ne zaman seslensek bizden kaçıyordu."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: