Şebnem Ferah, Kenan Doğulu ve Sıla'dan müthiş düet!

Rock müziğin başarılı ismi Şebnem Ferah, önceki gece Bebek'te bir mekanda doğum gününü kutladı.

Şebnem Ferah, Kenan Doğulu ve Sıla'dan müthiş düet!

45.yaş gününü yakın dostları, Kenan Doğulu, Sıla ve oyuncu Begüm Birgören ile sahnede pasta keserek kutlayan Ferah, "İyiki varsınız. Hepinizi çok seviyorum" dedi. Gecede iki şarkı söyleyen Ferah’a, Kenan Doğulu ve Sıla’da eşlik etti. Daha sonra Kenan Doğulu ve Sıla düet yaparak gelen misafirlere adeta müzik ziyafeti verdi. Geceden ilk ayrılan isim Sıla olurken, ’’Şebnem’in doğum günü vardı. Hep beraber eğlendik. Kenan’la düet yaptık. İlerde Kenan’la bir şeyler yapacağız. Güzel bir akşam oldu’’ diyerek oradan ayrıldı.

Güzel oyuncu Begüm Birgören, saat 03.30’da geceden ayrılırken, "Güzel bir geceydi, Şebnem’in yeni yaşını kutladık. Herkese iyi akşamlar" derken geceden son ayrılan isim popçu Kenan Doğulu oldu. Doğulu, "Şebnem benim çok eski dostumdur.Yeni yaşını kutladık. Şarkılar söyledik. Güzel bir gece oldu" diyerek oradan ayrıldı.

Başarılı rock’çı Şebnem Ferah ise 05.00’da mekandan çıkış yaptı. Mekanda yaklaşık 7 saat kalan şarkıcı çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin "Sevgilinizi göremedik. Ayrıldınız mı?" sorusuna Ferah, çok ilginç bir yanıt verdi. Ferah, "Sevgilimden ayrıldım. Şuan kuluçka dönemimdeyim." diyerek kendisini bekleyen araç ile evinin yolunu tuttu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: