Seda Bakan'ın kombini olay oldu!

Hem oyunculuğuyla hem de sempatisiyle dikkat çeken Seda Bakan, sosyal medyada adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Müzisyen Ali Erel ile Ekim 2014 tarihinde dünya evine giren Bakan, 2019 yılında ise ilk kızı Leyla'yı kucağına almıştı. Seda Bakan, son olarak giydiği kombinin fiyatıyla gündem oldu.

Seda Bakan'ın kombini olay oldu!

Sempatikliğiyle gönüllere taht kuran oyuncu Seda Bakan, sosyal medyada adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu Bakan, müzisyen Ali Erel ile yedi yıl önce nikah masasına oturmuştu.

Seda Bakan'ın kombini olay oldu!

Çift 2019 yılında ise ilk kızları Leyla'yı kucaklarına almıştı. Minik kızıyla paylaştığı pozlarla sosyal medyada ilgi odağı olan ünlü oyuncu, kiminin 'Otantik tulum', kiminin 'Kaftan' dediği elbise ile Mehmet Arslan'ın objektifinin karşısına geçti.

Seda Bakan'ın kombini olay oldu!

15 BİN 700 TL'LİK ELBİSE GİYDİ Seda Bakan, yeşil elbisesiyle göz doldurdu. Bakan'ın elbisesinin fiyatı ise dudak açıklattı. Güzel oyuncu saatlerce poz verdi. Oyuncunun giydiği elbise modacı kardeşler; Raisa ve Vanessa Sason imzalı. Elbisenin fiyatı ise 15 bin 700 TL.

Seda Bakan'ın kombini olay oldu!

EV KİRASI DEĞERİNDE KEMER Seda Bakan'ın belindeki kemeri almak isterseniz fiyatı 4050 TL. Öte yandan geçen yılki ünlü bir markanın defilesinden esinlenen birçok ünlü, eşarpla poz verme modasına devam ediyor. Geç de olsa bu modaya uyan isimlerden biri de başarılı oyuncu Seda Bakan oldu. [Kaynak: milliyet.com.tr]

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: