Selami Şahin'den İrem Derici'nin kıyafetine yorum

Usta sanatçı Selami Şahin oğlu Lider'in sevgilisi İrem Derici'nin Altın Kelebek'te giydiği cesur kostümler hakkında ilk kez konuştu.

Selami Şahin'den İrem Derici'nin kıyafetine yorum

Altın Kelebek ödül töreninde sahneye kapalı bir kıyafetle çıkan İrem Derici, müstakbel kayınpederi Selami Şahin'in de aralarında olduğu davetlilerin karşısında bir anda mayo ile kalmıştı. Konuyla ilgili ne diyeceği merak konusu olan usta oyuncu sessizliğini bozdu.

Önceki akşam bir AVM'de görüntülenen Selami Şahin, eşinin ödül törenine gelmemesi ve İrem Derici'nin törendeki kıyafetiyle ilgili "Ben bir şey diyemem. İnsan hayatını kendisi çizer istediği gibi giyinir. Eşim annesi rahatsız olduğu için gelmedi. Bunu İrem Derici'ye bağlayıp herkes farklı yorum yapıyor" şeklinde bir açıklama yaptı.

Oğlu Lider Şahin'in İrem Derici ile olan birlikteliğine karşı çıktığı yönündeki iddialara da açıklık getiren Şahin, "Oğlum 31 yaşına geldi. Ben çocuklarımla arkadaş gibiyim. Onlara karışmam" dedi.

Didem Şahin; oğluyla İrem Derici hakkında çıkan aşk söylentilerinin kendisine sorulması üzerine ilk olarak "Sorularınızın cevabı bende değil. Hiçbir konuda beni arayıp da soru sormayın. "Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün der, geçerim...'' yorumunu yapmıştı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: