Selin Ciğerci nişanlısına mesaj atan kadını ifşa etti!

Selin Ciğerci, geçtiğimiz gün gittiği bir mekanda, nişanlısına sürekli mesaj atan bir kadını görünce sinirlerine hakim olamayarak ağzına geleni söyledi.

Selin Ciğerci nişanlısına mesaj atan kadını ifşa etti!

Şarkıcı Selin Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra'ya sürekli mesaj atan kadını ifşa etti. Kadının yanına giderek bağırıp çağıran Ciğerci, zor sakinleştirildi. Olayın kamera kayıtlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Ciğerci, “Onun olduğu kafeye girdim ve ‘Herkes bana baksın’ diye bağırdım. ‘Bu görmüş olduğunuz kadın Gökhan’a bir senedir mesaj atıyor. Lütfen herkes yanındaki kocasına dikkat etsin.’ Bildiğiniz böyle rezil ettim asla vurmadım. Sinirimden çığlık çığlığa bağırıyorum. Oda yalık yalık pişkin pişkin ‘Ben senin erkek arkadaşına mesaj atmadım ki’ diyor. Arkadaşlarım döveceğimi zannettiği için beni tutuyor da zaten dövmem elimi kirletmem. Bana ‘Gel yanıma otur konuşalım’ diyor. Tipini görseniz göğüsleri ağzımdan çıkıyor zaten nasıl yanına oturabilirim. Benim onun yanına oturmam için farklı bir iş yapmam lazım kirlenirim, lekelenirim.” diyerek olayı anlattı.

İfşa edilen kadın kendisini savundu

Olayın ardından Selin Ciğerci'nin tartıştığı kadın Ö.P kendi Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Ö.P “Selin Hanım’ın açıklamasını şimdi dinleme fırsatım oldu. Dediği olay doğru. Yalnız rezillik falan çıkarmadım diyor ya, bütün mekan şahit. Orada üzerime yürüdü, şovunu yaptı ve bana hakaret etti. Aynı rezilliği düğünde de yaptı ve benim boğazıma sarıldı. Bundan sonra ben ona insanca gel konuşalım, yanlış anlıyorsun, böyle bir durum yok’ dedim. Evet onlar ayrıyken ben yazdım ‘İyi yapmışsın hoş çocuksun yazık ediyorsun kendine’ dedim. Ben burada ‘Sana aşığım Gökhan senin için ölüyorum, bitiyorum’ diye bir cümlem yok. Sevgilisi gelip bir mekanda bana selam veriyor ve saatlerce bana bakıyor. Tanımadığı birine neden gelip selam veriyor ya da Selin’i bu kadar severken neden başka kızları kesiyor? Ben oralı bile olmadım” diyerek kendisini savundu.

İşte o görüntüler!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: