Selin Şekerci'den ilginç açıklamalar!

Selin Şekerci, önceki akşam Akmerkez'de annesi Funda Hanım'la mağaza gezerken objektiflere yansıdı. Oyuncu, muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Selin Şekerci'den ilginç açıklamalar!

Bir elektronik mağazasında yarım saat ürünleri inceledikten sonra mağazadan ayrılan Selin Şekerci, gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. Yeni bir eve taşındığını açıklayan Şekerci, "Başka bir eve taşınıyorum. Sürekli aynı evde duramıyorum. Her sene evi değişiyorum. Onun için kendime bir şeyler baktım" şeklinde konuştu.

"Fotoğrafları kaldırdık çünkü..."

Son olarak Caner Cindoruk'la ayrıldığı iddia edilen Selin Şekerci, "Yeni eve taşınmanızın ayrılık haberleriyle alakası var mı?" sorusu üzerine, "Onunla alakalı değil. Güzel bir ilişkimiz var. Her şey yanlış anlaşılıyor. Fotoğrafları atılan yorumlardan dolayı kaldırdık. Şu an gündemim sadece evi taşımak. Tek başıma eve çıkıyorum. Ayrılık konusu hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.

Öte yandan güzel oyuncu, “Evlenmeden biriyle ayrı evde yaşar mısınız?” sorusuna da, “30 yaşına geldim. Bu saatten sonra biriyle aynı evde yaşayacaksam herhalde evlenirim" şeklinde yanıt verdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: