Selin Şekerci Fenerbahçeliler'den özür diledi

Fenerbahçe Kulübü'nün, çocuk ürünleri üreten dünyaca ünlü Hello Kity firması ile işbirliği anlaşması yapması sosyal medyada son 24 saatin en çok konuşulan olayı oldu.

Selin Şekerci Fenerbahçeliler'den özür diledi

Selin Şekerci, Fenerbahçe'nin çocuk ürünleri üreten Hello Kitty ile anlaşmasının açıklanmasının ardından bir tweet atarak, "Ay dur telaştan sonu yazmayı unuttum Fenerbahçe Hello Kitty anlaşmasını gönülden... ahaahaha" diye yazmıştı.

Selin Şekerci Fenerbahçeliler'den özür diledi


Genç oyuncu bu tweetin ardından çok sert tepkilerle karşılaştı. Bazı Fenerbahçe taraftarları Şekerci'ye Twitter'dan tepki mesajları yağdırdı.

Selin Şekerci de gördüğü tepkiler üzerine geri adım attı ve tweeti sildi.

Şekerci, bir tweet atarak, tamamen 'şaka' amaçlı bir paylaşım yaptığını ancak bazı kişilerin bunu yanlış anlayıp hakaret yağdırdığını ifade etti.

Selin Şekerci tweetinde şunları yazdı: "Selamlar, her zaman yaptığım şakalardan birini yaparken işlerin bu duruma geleceğini düşünmeden attığım bir tweetle ilgili yüzlerce hakaret duyuyorum. Şüphesiz ki amacım bir kurumu aşağılamak ya da hakaret etmek değildi. Sadece ironik bir espriydi ve ayrım da gözetmedim, ayrıştırmaya çalışmadım. Böyle bir durumda kaldığımdan dolayı büyük bir üzüntü yaşıyor, bana tehdit savuranlara değil, bunu bir hakaret olarak algılayıp hassasiyet ve üzüntü yaşayan tüm Fenerbahçeliler'e diyebileceğim tek şey olarak; Evet özür diliyorum. Keşke böyle olmasaydı, keşke basit bir şaka bu hale gelmeseydi."

Selin Şekerci Fenerbahçeliler'den özür diledi




Hello Kitty Fenerbahçe'ye sponsor oldu sosyal medya yıkıldı! İşte o caps'ler;





Kaynak: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: