'Sen Çal Kapımı' dizisinde flaş ayrılık!

Sen Çal Kapımı dizisinin senaristi Ayşe Üner Kutlu, ekibiyle birlikte projeden ayrıldığını açıkladı. Sevilen dizinin yeni senaristlerinin Günsu Teker, Fikret Bekler, Kerim Ceylan ve Elif Özsut olacağı öğrenildi.

'Sen Çal Kapımı' dizisinde flaş ayrılık!

Fox TV'de ekrana gelen Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizinin senaristi projeyi bıraktığını açıkladı.

Senarist Ayşe Üner Kutlu, yaptığı paylaşımda “Bu gece itibarıyla ekibimle SÇK'ya veda ediyoruz. Başta yapımcım Asena Bülbüloğlu olmak üzere tüm MF çalışanlarına, pandemi döneminde mucizeler yaratan prodüksiyon ve reji ekibine, başta Hande Erçel ve Kerem Bursin olmak üzere karakterleri hayallerimizin ötesine taşıyan tüm oyuncularımıza, özverisi ve yeteneğine hayran olduğumuz Altan Dönmez'e, ve Orkun Çatak'a, sevgili Yusuf Pirhasan'a, kamera arkasındaki tüm gizli kahramanlara, ve bu dünyayı ilk adımı birlikte attığımız Ender Mıhlar'a ekibim adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Sevilen dizinin yeni senaristlerinin Günsu Teker, Fikret Bekler, Kerim Ceylan ve Elif Özsut olacağı öğrenildi

GÜNÜ DEĞİŞMİŞTİ!

Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin düşen reytingleri gerekçe gösterilerek günü değiştirilmişti. Cumartesi'ye alınan dizi reytinglerde yine birinci sıraya yükselemese de sosyal medyada zirveyi kaptırmıyor. Senarist değişikliğinin de reytinglerle ilgili olabileceği konuşuluyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: