Sera Tokdemir'den duygulandıran sözler!

Oyuncu Sera Tokdemir, Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Sera Tokdemir, ocak ayında hayatını kaybeden eski eşi Göksel Gencer'i ölüm haberini aldığı günü canlı yayında anlattı.

Sera Tokdemir'den duygulandıran sözler!

Sera Tokdemir'in açıklamaları şu şekilde: "Biz 10 yıl önce ayrıldık ama bana göre Göksel, dünyanın en iyi insanlarından biriydi… Herkesin bir zamanı var. Hepimiz gideceğiz. Göksel’in zamanı buymuş. Haberi aldığımda biz Boran ile yurt dışında tatildeydik. Ertesi sabaha bilet aldım. 1 gün boyunca bunu saklamak çok zordu.Uykusunda olmuş, onlarda genetik kalp krizi ama…"

Sera Tokdemir'den duygulandıran sözler!

"Abim beni arayıp 'haberlere çıktı' dedi. Boran’ın telefonunu kapattırdım hemen. Telefonu kapattırana kadar birinden ‘başın sağ olsun’ mesajı geldi. ‘Anne neden bana başın sağ olsun diyorlar?’ dedi.

Sera Tokdemir'den duygulandıran sözler!

Önce hastaneye kaldırılmış dedim, yavaş yavaş durumunun kötülüğünü anlattım… Uçakta gizli ağladım, hosteslerin yanına gidip ağladım. 'Baban ölmüş' diyemedim. En son uçaktan inip pasaport kontrolünden geçtiğimizde söyledim. Boran bana ‘Allah verir, Allah alır’ dedi. Boran 13 yaşında ve Göksel’e çok benzer. "

Sera Tokdemir'den duygulandıran sözler!

"Acılara tevekkül etmemiz lazım. Hayat bir şekilde devam ediyor. Ben 90 yaşında öleceğim belki, o zamana kadar gidip mezarda mı yatayım? Acımı kalbimde yaşıyorum. Babamın cenazesinde siyah elbisemi giydim, topuklu ayakkabılarımı giydim, saatimi taktım, saçlarımı yaptım… O bir uğurlama çünkü. Ağlamadım cenazede… Ağlamadım diye üzülmedim mi yani?"

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: