Seray Kaya’nın acı kaybı: "Artık kalbim dayanmıyor…."

Kadın dizisinde gösterdiği performansla son zamanlarda adından sık söz ettiren Seray Kaya yaşadığı ikinci kayıpla yıkıldı. Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan oyuncu, "Kalbim artık dayanmıyor" ifadelerini kullandı.

Seray Kaya’nın acı kaybı:

Son olarak Kadın dizisinde boy gösteren Seray Kaya başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyordu. Yaptığı paylaşımlarla bir kaç yıl önce kaybettiği babasını sık sık anan Kaya bu kez başka bir acıyla sarsıldı.

Seray Kaya’nın acı kaybı:

Anneannesinin bir videosunu paylaşan Kaya, "Nur yüzlüm, nurlar içinde. Arayan, mesaj atan herkese minnetle" notuyla paylaşımda bulundu.

Seray Kaya’nın acı kaybı:

Bir de fotoğraf paylaşan oyuncu, "Kalbim artık dayanmıyor! Nurlar içinde, babamla birlikte... Canım anneannem" mesajını yazdı.

Seray Kaya’nın acı kaybı:

Seray Kaya'nın babası Hasan Kaya, 3 Şubat 2019 tarihinde kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Ünlü oyuncu yaşadığı büyük acıyı sosyal medyadan duyurmuştu.

Seray Kaya’nın acı kaybı:

Son olarak anılarından bir yazıyı paylaşan oyuncu, “Sonra geriye kalan kazağına sinmiş kokun” mesajıyla hayranlarını da duygulandırmıştı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: