Serdar Ortaç'tan boşanma açıklaması

Dün akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıkan Serdar Ortaç, konser öncesi basın toplantısı düzenleyerek eşi Chloe Loughnan ile ayrılacakları iddialarına yanıt verdi.

Serdar Ortaç'tan boşanma açıklaması

Dün çıkan haberlerde Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ı Amerika'dan dönmeye ikna edemeği ve bu yüzden çiftin boşanmaya düşündüğü iddia edildi.

Serdar Ortaç'tan boşanma açıklaması


Büyük yankı uyandıran haber üzerine Serdar Ortaç, Kıbrıs'taki sahne öncesinde basın toplantısı düzenledi. Ortaç, boşanma haberlerini " Eşimi Amerika'da bırakıp geldiğim ve ayrılacağım yönünde çıkan haberlerin aslı astarı yoktur. Bu haberi yapanlar bizi yıpratmaya çalıyor. " sözleriyle yalanlarken Miami'deki 10 günlük tatilin kendilerine ikinci balayı gibi söyledi.

Alyansını takmadığı görülen ünlü şarkıcı, "Neden alyansınızı çıkardınız" sorusuna "Evlendiğim günden beri ilk defa alyansım parmağımda yok. Alyansımı İstanbul'daki evde unuttum" dedi.

Serdar Ortaç'tan boşanma açıklaması


Eşi Chloe Loughnan'ın Miami'de bir ajansa bağlı olarak modellik yağtığını belirten şarkıcı, sık sık Amerika'ya gidip geldikleri için Miami'den ev alma niyetlerinin olduğunu açıkladı.

Miami'de bir de kaza atlatan Ortaç, "Amerika da yine bir bisiklet kazası geçirdim kolum çıktı yerinden şimdi şükür iyiyim." dedi.

Eşine karışacak karaterde biri olmadığının altını çizen Serdar Ortaç, evde yerine göre bazen kendisinin bazen eşinin sözünün geçtiğini ifade etti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: