Seren Serengil: Çocuk yapmaktan da evlilikten de vazgeçtim!

Zayıflama ameliyatı sonrası dumping sendromuna yakalanıp 43 kiloya kadar düşen ve geçtiğimiz ay zorlu bir operasyon geçirip sağlığına kavuşan Seren Serengil, artık kendisi için evlilik ve çocuk yapmak defterinin kapandığını söyledi: “Çocuk yapmaktan vazgeçtim yapamıyorum da zaten. Ben aile olmak istediğim için çocuk olsun istedim ama olmadı, evlenmeyi de düşünmüyorum artık.

Seren Serengil: Çocuk yapmaktan da evlilikten de vazgeçtim!

Dijital platformda yayınlanarak sektöre yenilik getiren Fi, izleyenlerden tam not aldı. 10 günde 10 milyon izlenmeye ulaşan dizinin yeni bölümleri şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Dizinin yayına girmesinin ardından ilk 3 bölümü izleyenlerin en çok sorduğu soru “Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak” oldu. Fi’nin merakla beklenen 3 yeni bölümü 21 Nisan’da izleyicisiyle buluşacak.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonat gibi başarılı oyuncaların paylaştığı, senaryosunu Nükhet Bıçakçı'nın kaleme aldığı Fi’nin yönetmen koltuğunda ise Mert Baykal oturuyor.



Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: