Seren Serengil evli bir adamla birlikte oldu mu?

Seren Serengil sosyal medyada dolaşan "evli bir erkekle birlikte oldu" haberlerine yanıt verdi. İşte Seren Serengil'in o açıklamaları...

Seren Serengil evli bir adamla birlikte oldu mu?

Gülben Ergen'le polemiğe giren Seren Serengil'in de zamanında evli bir adamla birlikte olduğu haberleri sosyal medyada dolaşmaya başlamıştı. Serengil bu iddialara sunucusu olduğu 'Duymayan Kalmasın' programında yanıt verdi. Programın moderatörü Cengiz Semercioğlu, Seren Serengil'e açık açık "Sen hiç evli bir erkekle birlikte oldun mu?" diye sordu.

Serengil şöyle konuştu:

"Hayır olmadım. 20 yaşındayken yakışıklı, güzel bir adamla aşk yaşamaya başladım. O yıllar cep telefonu yoktu. Sabit numara üzerinden görüşüyorduk. Fakat sadece gündüzleri konuşuyorduk. Ben kendisinden ev telefonunu istedim, "akşamları da konuşalım" dedim. O da ev numarasını vermedi. Ben de bir arkadaşıma durumu anlattım. Arkadaşım "Kızım sen saf mısın evli olmasın" dedi. Ben de "yaşı çok genç bu yaşta ne evliliği" dedim. Sonra arkadaşımla çocuğu takip ettik ve evli olduğunu öğrendik. Ben de bu durumu öğrenince ondan ayrıldım."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: