Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf: "Şaşırdım!"

Önceki gün magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya, "Sizi Cem beyle ne zaman yan yana göreceğiz?" sorusuna "Nasıl yakalayamadınız bu zamana kadar ben de şaşırdım" yanıtını verdi. Oyuncu kameralardan kaçmadıklarını söylerken yeni filmi Bergen'in de Alice Müzikali biter bitmez çekimlerine başlanacağını duyurdu.

Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf:

Önceki gün bir arkadaşının oyununu izlemeye giden Serenay Sarıkaya, magazin muhabirleriyle ayak üstü sohbet etti. Cem Yılmaz'la görüntüsü çekilmemesi için korumalar tarafından magazin basının önüne duvar örüldüğünün kendisine söylemesi üzerine "Bizim öyle bir talebimiz olmadı. Öyle bir durum olsa şimdi de konuşmaya gelmezdim." dedi.

Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf:

Muhabirlerin "Sizi henüz yan yana görüntüleyemedik. Birlikte ne zaman göreceğiz?" diye sorması üzerine güzel oyuncu, "Nasıl yakalayamadınız bu zamana kadar ben de şaşırdım" dedi.

Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf:

Kameralardan kaçmadıklarını belirten oyuncu yeni filmi Bergen ile ilgili de bilgiler verdi.

Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf:

Sarıkaya, "Bergen'in çekimleri Alice biter bitmez başlayacak. Henüz cast belli değil" dedi.

Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf:

Bu kez magazin muhabirleri güzel oyuncuya "Çağatay Ulusoy'la birlikte rol almanız için yurtdışından bir teklif yapılmış ama Çağatay bey kabul etmemiş" diye sorması üzerine Serenay Sarıkaya, "Yanlış haber. Bana ulaşan öyle bir teklif olmadı" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: