Serenay Sarıkaya'dan ilk açıklama: Saadet Özsırkıntı'yı takip etmiyordum!

Cem Yılmaz (47) ile ilişkisi sona eren Serenay Sarıkaya (29), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Güzel oyuncu, usta komedyen ile adı aşk dedikodularına karışan sunucu Saadet Özsırkıntı (30) hakkında konuştu.

Serenay Sarıkaya'dan ilk açıklama: Saadet Özsırkıntı'yı takip etmiyordum!

Türkiye, Anne Dedi!

Dizinin beşinci bölümü AB, Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde bu hafta da en çok izlenen yapım oldu.

Anne, AB izleyici kitlesinde 10.35 reyting ve %23.96 izlenme payı; Tüm Kişiler’de 10.14 reyting ve %23.01 izlenme payı ve 20+ABC1’de 11.44 reyting ve %24.25 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında birinci oldu.

Anne, bir annenin kızı için neleri göze alabileceğinin altının çizildiği beşinci bölümüyle tüm Türkiye’nin birinci tercihi oldu.

5. bölümde neler yaşandı?

Şule’nin telefonu, evdeki bütün dengeleri değiştirdi ve Telefon konuşmasına şahit olan Cahide’yle, Zeynep’in arası iyice gerildi.

Kızının yaşadığını öğrenen Şule’nin duyguları darmadağın oldu. Melek’i görmeyi kafasına koyan Şule ancak öfkesine hakim olamadığı bir anda kendisini karakolda buldu.

Turna, Zeynep ve ailesi arasında sorun yarattığını fark edince, kendince bir çözüm buldu ve Zeynep’e yazdığı mektupla evi terk etti.

Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği; senaryosunu Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli Yeter ve Banu Tekcan’ın kaleme aldığı “Anne” her Salı 20.00’de Star’da.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: