Serkan Çayoğlu'dan Özge Gürel'e; “Senin bana nasip olman..."

Serkan Çayoğlu, Özge Gürel’in doğum gününü, Nazım Hikmet’in sözüyle kutladı: “Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir.”

Serkan Çayoğlu'dan Özge Gürel'e; “Senin bana nasip olman...

Her şarkısıyla dinlenme rekorları kıran İrem Derici, 21 Nisan Cuma günü müzikseverlerle buluşturacağı yeni şarkısı için sosyal medyada görülmemiş bir kampanya başlattı.

Sosyal medya hesaplarından hayranlarına çağrıda bulunan İrem Derici, evliliğe doğru adım atan hayranlarından kına gecesi ve bekarlığa veda fotoğraflarını paylaşmalarını istedi.

KINA VE BEKARLIĞA VEDA FOTOĞRAFLARI İSTEDİ

Instagram hesabından "#kınayagerisayım ve #tektaş etiketleriyle siz de kendi kınanızdan ve bekarlığa veda partilerinizden en eğlenceli kareleri paylaşın, en eğlenceli 5 kareye "ellerimle sardığım" 1 kilo dolmayı göndereceğim. Dolmaları sararken de video çekip paylaşacağım" çağrısında bulunan İrem Derici'ye hayranları hızla cevap veriyor.

Birbirinden eğlenceli fotoğraflarını 'Tek Taş' şarkısı için düzenlenen bu kampanya kapsamında paylaşan hayranlarının katılımı sosyal medyada çığ gibi büyüyor.

21 NİSAN'DA PİYASAYA SÜRÜLECEK

İrem Derici'nin 21 Nisan'da müzikseverlere sunacağı Tek Taş şarkısının söz, müzik ve aranjmanı Çağrı Telkıvıran imzası taşıyor.

Şarkıcının, evlenmek isteyenlerin gönlünden geçenlere tercüman olacak şarkısının klibini ise Erdinç Kazımoğlu yönetti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: